O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user759112
Gastarbeiter

PKO BP London Live! - zdjęcia z koncertu

Postautor: user759112 » 09 wrz 2008 13:29

Zapraszamy do obejrzenia obszernej galerii zdjęć z koncertu na Wembley. Może odnajdziecie tam swoje twarze - http://www.apsik.co.uk?

Obrazek

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 13 wrz 2008 14:10

akurat najbardziej żenująca osoba na tym zdjęciu :/ poza tyłkiem i cyckami pusto ze aż dudni, szkoda że nie zaproszono kogoś ze starszej lub młodszej ekipy, ale normalnego, i to jej burackie (co jest?) do technika który jej poprawiał nadajnik na plecach, po prostu laska z pod remizy.

reszta koncertu fajna, szkoda ze pewna grupa polaków przespała, lub z mętnym wzrokiem przełaziła po korytarzu, o łosiu który po piwie urósł w barach że trzeba było go wyprowadzić już nie wspomnę, minusem był też problem z parkowaniem, no cóż zarobiły okoliczne firmy, choć widziałem jak odholowano 2 tak zaparkowane samochody.
Przykre że zabroniono wnosić lustrzanki, a przecież masa ludzi ma tylko takie, a przecież z tak dużych odległości w takim świetle trudno robić zdjęcia "gazetowe"

generalnie fajnie że bank wpadł na pomysł czegoś konkretnego za pieniądze pobieranych od swoich klientów niż wywalenie ich w reklamę na plakatach cz TV

poza drobnymi minusami same plusy :) i to jest fajne :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 13 wrz 2008 15:28

No mietki i mariolki mieli swoja impreze, ciekawe czy bank teraz zrobi cos normalnego dla reszty ;)

kordian
Gastarbeiter

Postautor: kordian » 13 wrz 2008 16:56

A psik!
No jak tak można sobie wziąść czyjąś szate graficzną?

Czy wogóle znajdziesz gdzieś miejsce na Ziemi,
na którym można jeszcze do czegość dojść, nic nie kradnąc?

Twórco apsika.co.uk - WSTYDŻ SIE...!

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 13 wrz 2008 17:06

Kordianek, znowu się pogorszyło? Taki layout to jeden z popularniejszych template`ów.
Więc co pierniczysz bez sensu?

Wróć do „Hyde Park”