Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 27 cze 2008 01:17

tak mi przykro z tego powodu........ :lol: :lol: :lol:

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 27 cze 2008 10:04

Gonzo pisze:A odnośnie Polek w UK...to jest nam tu bardzo wstyd za Nie,że lecą na kolorowych wafli z Afryki,Turcji albo Pakistanu..

Tak tak czystosc rasy...

W sumie wychodza powoli zaszlosci Breslau.

gherbid
Rezydent

Re: DZIEKI!!!

Postautor: gherbid » 27 cze 2008 11:45

sylwia1976-30 pisze:WIECIE SKORZYSTAŁEM Z UPRZEJMOSCI KOLEZANKI CZYLI JEJ KONTA NA LONDYNKU, A TU TAKIE RYSY. JESTESCIE ZAJEFAJNI DZIEKI NIE KAZDY JEST TAK MĄDRY JAK WY!!!

To koleżanka musiała konto Ci zakładać? :lol:
Bo konto sylwia1976-30 zostało założone tuż przed napisaniem pierwszego postu :) W sumie dziwne trochę, koleżanka zakłada specjalnie dla kolegi konto i nazywa je "sylwia"...
Jak tu się nie dziwic reakcji forumowiczów? Pytanie było na takim samym poziomie, jak prośba dwudziestoparolatka: "Maaaaaa-Moooooooo! Wytrzyj mi pupeeeeeeeę!"
A poza tym, nie krzycz, to nie rynek.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 27 cze 2008 13:05

Ale kobita kombinuje haha

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 27 cze 2008 14:10

Czy tak ciezko jest odpowiedziec zamiast wyzlosliwiac sie przez dwie strony?

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 27 cze 2008 14:16

MarcFloyd. A co to? Żłobek? Mam komuś szukać w Google odpowiedzi na pytanie, bo ta osoba jest zbyt leniwa aby 3 razy kliknąć w klawisze?
Nie rób scen, OK?
Poza tym na początku były udzielone odpowiedzi, a na koniec "pan" "sylwia" się dodatkowo ośmiesza historyjką nie trzymającą się kupy...

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 27 cze 2008 14:18

MarcFloyd pisze:Czy tak ciezko jest odpowiedziec zamiast wyzlosliwiac sie przez dwie strony?

Nie jest ciezko, ale przez takich/takie jak on/ona potem ludzie pokroju user1814656 maja wode na mlyn swoich przytykow do calej populacji.
Odpowiedz padla juz w moim poscie.

Pozdrawiam

jkkjakub
Gastarbeiter

do gonza

Postautor: jkkjakub » 27 cze 2008 14:53

kolorowe wafle to mowi sie w amerykanskich wiezieniach - tu jest Londyn...

i cytat na poczatek weekendu: Stanislaw Lem : DOPOKI NIE SKORZYSTALEM Z INTERNETU NIE WIEDZIALEM ZE NA SWIECIE JEST TYLU IDIOTOW.

Myszka1972
Gastarbeiter

Postautor: Myszka1972 » 25 sie 2008 21:40

Niebawem wyruszam z rodziną do Anglii .Często przeglądam na forum wypowiedzi wielu rodaków którzy już tam są. Ręce opadają mi jak ludzie potrafią być podli. Po co te głupie teksty do kobiety która pyta o podstawowe rzeczy?po co te kpiny i głupie żarty z ludzi ,którzy naprawdę mają obiekcje co do wyjazdu z kraju więc pytają i proszą o radę.A WY DUPKI byliście takimi ogierami kiedy pojechaliście pierwszy raz? nie jeden nie potrafił powiedzieć nic po angielsku,nie jeden korzystał z benefitów itd... orły się znalazły.Często słyszę ,aby nie bać się anglików w UK ale właśnie "Polaczków"swoich rodaków potrafią utopić w łyżce wody . JAKIE TO ŻAŁOSNE!Aż wstyd mi, że reprezentuję takie pospólstwo.

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 25 sie 2008 22:00

rece mi opadaja, jak widze ze ktos nie umie czytac ze zrozumieniem...

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 25 sie 2008 22:06

:lol:

no coz, atakowanie pod przykrywka obrony ucisnionych to tez nasza ulubiona narodowa cecha :wink:
My bysmy chcieli zeby inni nam wszystko na tacy polozyli i jeszcze byli wdzieczni ze laskawie zapytalismy o cos.
Ludzie! Troche samodzielnosci!

Nikt tu droga Myszko nie jest onmibusem, moze niektorzy posiadaja wiecej wiedzy na dane tematy, ale te drobne podstawy sa szeroko dostepne i jesli nie jestes w stanie sie wysilic zeby je samodzielnie znalezc to jak sobie dasz rade z wiekszymi?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 sie 2008 07:36

Wiecie co dziewczyny, ale ja sie rozumiem rozzalenie Myszki. Mozna zignorowac pytanie zadane po raz stoosiemdziesiaty, ale dwie strony wyzlosliwiania sie nad kims kto szuka informacji sa nie fair.

Poza tym, ludzie: przypomnijcie sobie jak wygladaja polskie strony internetowe!. Przyzwyczilismy sie do UK, gdzie z tych stron uzyskasz KAZDA informacje, kupisz kazdy towar, zaplacisz podatek, tylko minety przez internet jeszcze nie robia.
Ale dokopanie sie do informacji na polskim necie graniczy z cudem; w moim przypadku kazdorazowo konczylo sie to na wejsciu na strony sejmowe i szukaniu odpowiedzi w dziennikach ustaw, bo strony zarowno US jak i innych urzedow panstwowych sa do d...

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 26 sie 2008 10:14

Marc zgodzilabym sie, gdyby chodzilo o wyslanie paczki, albo NIN czy WRS - ale pytanie gdzie jest moj council? to jest szczyt lenistwa albo glupoty; moze i prawda z polskim netem, bo byl beznadziejny, ale chyba zawsze mozna sprobowac poszukac, a jak nie mozna sie dokopac, lub sie nie rozumie - wtedy prosic o pomoc.

rs76
Gastarbeiter

Postautor: rs76 » 28 sie 2008 00:49

Znalazly sie madrale jak nie mozesz pomoc to nie komentuj i juz .Tylko wysmiewac potraficie a odpowiedziec na pytanie to juz za ciezko?Nie znasz odpowiedzi ,widocznie post nie byl kierowany do ciebie!Tak przegladam to forum i tylko same zlosciwosci .Jaja sobie z ludzi robicie czy co??? zaluzcie sobie nowe forum MADRZY I MADRZEJSI i tam sie wykazujcie swoja inteligencja :evil:

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 28 sie 2008 09:47

Towarzystwo wzajemnej adoracji sie to nazywa.
Albo sie dostosujesz albo zginiesz w czelusciach zakrzyczany przez ........

:lol:

Wróć do „Mieszkanie”