czarnas pisze:Hej problem z zajściem w ciąże nie musi być związany ze zdrowiem fizycznie,często główna przyczyną tego jest nasza psychika,choc generalnie nie zdajemy sobie sprawy jaką odgrywa ona role,nawet właśńie w sprawie zajścia w ciąże.Pierwsze napewno polecam wizyte u ginekologa,porobienie badań typu cytologia i wogóle,a dopiero po konsultacjach u ginekologa działać gdzie indziej.Pozdrawiam i mam nadzieje,że niedługo doczzekacie się dziecka

BIMBO -  w tym poście uaktywnia sie nie wiedza,płytkość kobiet.Wypowiadają się durnie a jeszcze jak ktos napisze prawde to naskakuja i sie śmiejązakładam,że DOGU- to kobieta, wiec sama kiedyś zasięgnie pomocy i wtedy jeśli to jej będzie dotyczyło nie bedzie sie śmiać.
 BIMBO -  w tym poście uaktywnia sie nie wiedza,płytkość kobiet.Wypowiadają się durnie a jeszcze jak ktos napisze prawde to naskakuja i sie śmiejązakładam,że DOGU- to kobieta, wiec sama kiedyś zasięgnie pomocy i wtedy jeśli to jej będzie dotyczyło nie bedzie sie śmiać.
 i jeszcze raz życze wam wszystkiego dobrego i mam nadzieje,że za niedługo pochwalicie sie jakas szczęśliwą nowina
 i jeszcze raz życze wam wszystkiego dobrego i mam nadzieje,że za niedługo pochwalicie sie jakas szczęśliwą nowina  pozdrawiam
 pozdrawiam :):)
:):)
 :):)
:):)bimbo pisze:Panie /Pani Dogu
Czarnas ma absolutna racje, a Ty wogole nie masz pojecia o czym ona napisala. Bardzo czesto zdarza sie, ze problem z zajsciem w ciaze nie lezy w fizycznym aspekcie ale psychicznym. .
dogu pisze:
LoL ... Twierdzisz ze słabo sie staraja i niewiedza jak sie robi dzieci ? lol. Moim zdaniem to .. az rok sie starac i nic ? to naprawde cos nietak ;/

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 80 gości