dla mnie to nie sa "oklepane frazesy", czego najwyrazniej nie rozumiesz.gherbid pisze:Zdrowi ludzie nie dorabiają ideologii do byle wypowiedzi, ani nie nazywają kogoś tchórzem, nie mając możliwości bliższego poznania go. Więc wnioskuję, że miotając tu oklepanymi frazesami i dysząc nienawiścią w zasadzie do wszystkiego, jesteś albo idiotą, albo cierpisz na łagodną odmianę schizofrenii. Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
user940736 pisze:powiedz mi z reszta nie-idioto i nie-lagodny-schizofreniku - co nazywasz nienawiscia? ze do czerwoncow bym strzelal, jakbym mial mozliwosc?
user940736 pisze:etc. na szczescie w powstaniu nie uczestniczyli tacy tchorze i potrafili zmierzyc sie ze swoim przeznaczeniem, nawet kilkunastoletnie dzieci, zaraza "pacyfizmu" i "tolerancji" nie przeorala im mozgow, wiec zasluzyli na wieczna chwale, nie musimy sie ich wstydzic, a Ty jestes zwyczajnie zalosny
skadinad wiadomo, ze ideologia "pacyfizmu" nie narodzila sie spontanicznie w spoleczenstwach zachodnich, tylko zostala sprytnie im narzucona w najgoretszym okresie "zimnej wojny".
ze za "pacyfizmem" stoi Moskwa -
oczywiscie pojawiaja sie glosy wysmiewajace "teorie spiskowe", ale z rozmow starego diabla z mlodym wiemy, ze po pierwsze diabel musi wmowic ludziom, ze diabla w ogole nie ma,
smiercionosna ideologia ukrywa sie od zawsze pod pieknymi haslami "wolnosci, rownosci i braterstwa", "milosci i tolerancji", "pacyfizmu",
sacza deprawacje i zepsucie,
to sa elementy wojny z cywilizacja zachodu
odwieczne wartosci sa wypierane prze papke doprowadzajaca do bezbronnosci
kto nas obroni przed wszechobecnymi kamerami, inwigilacja przez internet
Polacy musieli zaplacic bardzo wysoka cene za poznanie szatanskich sztuczek
haha, zniknela z mapy? kiedy?MarcFloyd pisze: Moskwy juz niet
Paranoia is a disturbed thought process characterized by excessive anxiety or fear, often to the point of irrationality and delusion. Paranoid thinking typically includes persecutory beliefs concerning a perceived threat.
user940736 pisze: uwierz mi, ale znam te numery, np. taki - niechec do ge*ow to ukryty homosexualizm. to jest wlasnie szatanska przewrotnosc
(...)
niestety istnieja bardzo wiarygodne dokumenty i relacje potwierdzajace "spiskowa teorie"
This personality disorder is characterized (...)
preoccupation with unsubstantiated "conspiratorial" explanations of events both immediate to the patient and in the world at large.
user940736 pisze:ale tylko dziecko moze uwierzyc, ze te sukinsyny mialy kiedykolwiek czyjes dobro na wzgledzie poza wlasnym.
Paranoid personality (...)
disorder is characterized by a pervasive distrust and suspicion of others such that their motives are interpreted as malevolent,
user940736 pisze:obrone przed nachalna propaganda uwazas za "nienawisc i agresje" wiec nie kaz mi tolerowac czerwonych
user940736 pisze:czytales wspomnienia Grudzinskiego z gulagu? tam byla taka piekna historyjka o grupie "prawdziwych komunistow", jeden z nich znalazl sobie raz kobiete....poczytaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 14 gości