O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
mówcie_mi_255
Emigrant

uwaga - naciagacz oferujacy zlecenie pracy

Postautor: mówcie_mi_255 » 31 lip 2008 18:59

pradopodobne oszustwo, przez anglojezycznego mistrza bezczelnosci
Zadzwonił do mnie dziś koleś że szuka profesjonalnego czyszczenia carpetów biura tysiące metrów w całej anglii, w pierwszym momencie pomyślałem OK kolejny klient wielko powierzchniowy, wiec przekazałem go do osoby z mojego biura, do osoby która odpowiada za kontakty z takimi klientami.

Co się okazało wali ściema na maxa, klientów ci oferuje całą anglie i jeszcze jak chcesz to ci dorzuci coś z nowego świata.
Bla bla bla, przy okazji ma też troche prymitywnego socjotechniki, słysząc kobiete jedzie jej że głos ma jak 18tka, pewnie anggielki już maja mokro na plecach,
Na żądanie by ofertę przesłał na email ten idiota twierdzi że on nie moze przesłać nic tylko potrzebuje numer karty kredytowej,
CZY KUrna on ma polaków za idiotów???
Nie dać się nabrać że w google będziesz na 1 miejscu, to załatwia się bezpośrednio z google

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 01 sie 2008 10:47

Nie dać się nabrać że w google będziesz na 1 miejscu, to załatwia się bezpośrednio z google

Nie pilem nic z nikim z gogla chyba ze tyle ze nie pamietam ;) a na kilka fraz moja skromna stronka z ogloszeniami jest na pierwszym miejscu a znam sie na tym bardzo przecietnie.
Ktos kto sie tym profesjonalnie zajmuje moze w ciagu kilku miesiecy wypromowac twoja strone na pierwsze pozycje, wszystko zalezy od konkurencyjnosci slow kluczowych.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 sie 2008 13:12

Artur,

Ona ma mysli strony sponsorowane - okupuja pierwsze miejsca ponad "normalnymi" wynikami wyszukiwania.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 01 sie 2008 13:58

chyba ze tak, nie wzialem ich pod uwage bo nigdy tam nie patrze, dla mnie lista zaczyna sie od pierwszego normalnego

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 02 sie 2008 08:52

obydwoje macie racje, za pomocą odpowiedniej ilosci linków do i ze strony, ilosci wejsc i żadan, kliknieć oraz słów kluczowych, oraz analizy przez wyszukiwarkę zawartosci serwisu, link w wyszulkiwarce idzie do góry albo w dół, ale można zapłacić i zawsze będzie na górze, są też specjalne programy robiące to, darmowe i płatne.

Ale to nie ważne, ważne że w debilny sposób jeleń chce koniecznie skorzystać z naszej karty kredytowej.
hm,
no ja też bym obie wzioł powiedzmy po koleji ogłoszenia z londynka albo cooltury i po koleji
słuchaj mam dla ciebie mioliony klientow, daj mi numer twojej karty kredytowej :shock: :? 8) :twisted: :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie wieadom czy się śmiać czy płakać

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 04 sie 2008 09:54

zawsze w takich sytuacjach powtarzam, ze dopuki sa jelenie co sie na to lapia, to sa zlodzieje ktorzy beda to praktykowac, widac pare tych numerów dostal skoro dzwoni :)

Wróć do „Hyde Park”