O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 23 lip 2008 13:29

MarcFloyd pisze:Nie Mossad tylko ja ci zmienilem tytul. Jak i z dziesiec innych w tym tygodniu, zazwyczaj w celu oddania tresci posta poprzez tytul.

a czy tutyly byly obrazliwe? lamaly regulamin? czy tylko zmieniles po to zeby oddawaly tresc posta? bo ja bym sie wku.. jakbys mi to zrobil jesli nie zlamalem zasad bo to moja sprawa jak chce zatutuowac swoj watek - nie uwazasz?

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 23 lip 2008 13:33

jesli temat posta bylby w stylu: PATRZCIE TU !!! klikaj ! super temat ja pie... !!! to jestem za zmianami, w innym przypadku nie

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 13:38

Nie baldzo. Bardzo popularne sa tytuly typu "Uwaga!!" ktore kompletnie nic nie mowia o zawartosci. Zmieniam to standardowo (o ile mam czas oczywiscie i jesli post jest nowy), zwlaszcza w dzialach "branzowych". I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci forum i umozliwienie uzytkownikom znalezienia interesujacych ich zagadnien - na takiej samej zasadzie usuwam posty zamieszczone w kilku rownych tematach, chociaz nie jest to w jakikolwiek sposob zakazane przez regulamin.

Wiesz, wy dwaj siedzicie na forum caly dzien, ale sa ludzie ktorzy wchodza na nie np. raz w tygodniu i chcieliby sie po temacie zorientowac czy zawartosc ich interesuje.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2008 13:49 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 2 razy.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 23 lip 2008 13:45

rozumiem ze dzien definiujesz jako 8-16 bo ja nie to rozmijasz sie z prawda :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 13:51

ps. offtopic wydzielam.

I zastanawiam sie nad zalozeniem tematu ze wszystkimi tego typu watpliwosciami -

Zastanawiam sie nad tym od momentu zarliwej dyskusji z Darkiem ktory koniecznie chcial zebym wycial post onanisty.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 23 lip 2008 13:53

tudziez pieszczoty gherbida z Gonzem, nie kazdy ma ochote czytac te swinstwa :)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 13:57

chcialem, ale to sie tak poprzeplatalo z innymi ze ciezko jest wydzielic. I nie wiem czy ma sens za dlugo trwa. Aczkowleik mogliby spamowac jeden temat, z tym ze jest to o tyle ciezkie ze Gonza jest wszedzie pelno. Ostatnio kobiecie ktora pytala o child benefit walnal teks ze chce "wywozic dzieci z Polski" :lol: :lol: :lol:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 23 lip 2008 14:34

Właśnie. Ja preferowałbym wydzielenie dla Mervina czegoś w rodzaju izolatki :) Nałożyć mu restrykcje na wszystkie tematy i działy forum, poza jednym tematem :twisted:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 23 lip 2008 23:24

Moderator:
"Nie Mossad tylko ja ci zmienilem tytul. Jak i z dziesiec innych w tym tygodniu"

To chyba nie jest fair play,że zmianiasz treść moich wypowiedzi jak chcesz i kiedy chcesz.Zmianę ostatniego tematu akurat zauważyłem ale innych o których wspominasz("Jak i z dziesięciu...")nie,bo nie sprawdzam wielu swoich poprzednich wypowiedzi codziennie,bo nigdy nie sądziłem,że ktoś ot tak sobie będzie je modyfikował-bez uzasadnienia.Jak takie działania mają się do regulaminu tego forum?Czy wszystko to co sobie pozmieniałeś naruszało ten regulamin?
Miło byłoby gdybym został na przyszłość choć poinformowany mailem,że zostało zmienione to i tamto.Tak będzie bardziej po ludzku.Dzięki.Miłego dnia.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 23:34

Gonzo: nauczyc sie czytac ze zrozumieniem: z dziesiec innych TYTULOW (zwlaszcza w dzialach tematycznych) w tym tygodniu a nie dziesiec TWOICH postow w tym tygodniu :lol:

Bardzo popularne sa tytuly typu "Uwaga!!" ktore kompletnie nic nie mowia o zawartosci. Zmieniam to standardowo (o ile mam czas oczywiscie i jesli post jest nowy), zwlaszcza w dzialach "branzowych". I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci forum i umozliwienie uzytkownikom znalezienia interesujacych ich zagadnien

Mam nadzieje ze wyczerpalo to twoja zadze bycia poinformowanym? :P

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 23 lip 2008 23:42

Nie pisałem,że akurat w tym tygodniu-czytaj uważnie co piszę.Tytuł postu to też moja wypowiedz i czy dziesięć czy pięć dobrze by było gdybym został o tym poinformowany.Każdy by się wkurzył na moim miejscu.Bądz moderatorem a nie manipulatorem.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 23:46

Gonzo.....

Ja juz nie wiem jak ci tlumaczyc. Postaram sie pisac wolno i duzymi literkami: zmiana tytulow W OGOLE a nie TWOICH tytyulow. Tytulow ktore sa nie okreslaja tresci np. "Uwaga!!! albo "Problem"

Czy tym razem to sie przebilo...?

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 23 lip 2008 23:53

To nie jest istotne czy moje czy nie moje.Jak zmieniasz podaj powód.Chciałbyś aby ktoś manipulował tym co napisałeś?Nie zachowuj się jak dziecko.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 lip 2008 23:57

Za chwile oszaleje i zaczne wyc :twisted:

Gonzo... Ktore ze slow jakie cytowalem kilka postow wyzej sprawilo ci trudnosc?

Bardzo popularne sa tytuly typu "Uwaga!!" ktore kompletnie nic nie mowia o zawartosci. Zmieniam to standardowo (o ile mam czas oczywiscie i jesli post jest nowy), zwlaszcza w dzialach "branzowych". I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci forum i umozliwienie uzytkownikom znalezienia interesujacych ich zagadnien -

Wlasciwie... po co ja rozmawiam z trollem? :shock: :shock: :shock: To pewnie goraczka.

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 24 lip 2008 00:08

I nie chodzi tu o zmiane ktora ma na celu usuniecie tresci niezgodnych z regulaminem tylko o porzadkowanie tresci"

I tym samym usuwasz treść.Interpretujesz regulamim wedle własnego widzi mi się.Vojtas tego nie robił.Dlatego był moderatorem lubianym i na poziomie.

Wróć do „Hyde Park”