czarne dzielnice beda jeszcze czarniejsze a biale jeszcze bielsze, fajna walka z podzialami
nie bardzo rozumiem... (na moje usprawiedliwienie, dopiero pije pierwsza kawe dzisiaj)
AnkaMak pisze:no branie pod uwage okolicy nie ma dla mnie sensu, bo jaki ma to zwiazek z etniczym pochodzeniem pracownikow...pracowalam na Bayswater ktore jak wiadomo jest raczej arabskim krolestwem, a moi wspolpracownicy byli z roznych krajow, szef byl Zydem a Araba ani jednego
ty naprawde nie wiesz o czym mowisz. razem mialam w pracy siedmiu Zydow i nie jestem glucha, slysze w jakim jezyku rozmawiali (chociaz przeplataja z angielskim to fakt). jakiego jezyka sie uzywa w Izraelu na codzien - nie wiem, nie jestem wybitnym znawca jak co niektorzy tutaj 'eksperci od wszystkiego'.user1814656 pisze:To nic specjalnego, hebrajskiego raczej nie uzywa sie na codzien
user1814656 pisze:to w jakim jezyku sie mowi o niczym nie swiadczy
naprawde nie sadze - co by on we mnie widzial? przeciez on nie szuka inteligentnej, normalnej kobiety, bo juz by ja mial.to nie jest jakies rzadkie zjawisko przeciez.MarcFloyd pisze:Hm, pisalem ze od do Ciebie uderza, nie ze ty do niego..
MarcFloyd pisze:Natomiast mnie sie osobiscie wydaje ze facet wcale nie jest glupi tylko udaje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 16 gości