no, popisales sie, tyle ze tylko wlasna ignorancja. jesli nie poznasz zla to mozesz nie zauwazyc, ze Cie otacza, nie rozpoznasz go. nie poznasz historii, to powtorzysz bledy swoich przodkow. nie wiesz, ze na bledach trzeba sie uczyc?banita pisze:a mnie martwi taki skromny fakt ze i jeden i drugi wyzywa sie od faszystow a oboje potrafia zacytowac co powiedzial jakis tam hitlerowski general czy ktos tam z tamtych czasow - glupi nie jestem ale nie potrafilbym zacytowac zadnych takich postaci no chyba ze bym sie wybitnie tematem interesowal i zaczol o tym czytac ... kogos kogo nie interesuje faszyzm czy jak mu tam na imie to raczej nie czytuje takich publikacji?
jaka "homofobia" i jaka "xenofobia" dziewczyno? otworz oczy, wyjdz z tego matrixaAnkaMak pisze:oj user940736... homofobia i ksenofobia to wg Ciebie poglady zrozumiale przez myslacych ludzi? tzn. mowisz na przyklad 'ale moj szef to [piii...], pewnie piep...ny Zyd i na 100% pedal', i nikt na to nie reaguje? oswiece Cie: to nie sa myslacy ludzie, to barany
a jak to nazwiesz?[/quote]ktos, kto za namistke ludzkiego uczucia potrafi sie znizyc do czegos takiego ma problem ze soba i to powazny. moze dlatego, ze jestes kobieta nie widzisz tym nic zlego, ale uwiez mi, ze dla faceta nie ma gorszego ponizeniaAnkaMak pisze:[quote='user940736']
co do "homofobii" - to sorry, ale jak facet obciaga facetowi to jest dnem i zerem, wyzbytym wszelkiej godnosci
Artur79 pisze: jak moze byc dla geja ponizeniem ze obciaga innemu gejowi, dla nich to tak naturalne jak dla ciebie czy dla mnie lizanie [piii...]
ps: ten skrypt forum ogranicza ekspresje moich wypowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 24 gości