O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 12 cze 2008 23:06

Ale nie sedzia fauluje tylko zawodnicy.

Brain, widziales ten mecz? Bo ja takiego chamstwa nie widzialem dawno - popychanie sie, lapanie za koszulki, nawet uderzenia. Polacy byli zdecydowanie agresywni (zreszta Austriacy tez grzeczni nie byli), ja w czasie calego meczu dziwilem sie sedziemu ze nie poleciala czerwona kartka.

Natomiast akurat faula ktory spowodowal karny zeby nie bylo akurat nie widzialem i nie twierdze bynajmniej ze byl sluszny, licze na zdjecia.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008 08:39 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 2 razy.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 12 cze 2008 23:10

stary jak by za kazdy taki "faul" bylby karny, kartka to 99.99% meczow konczy sie gra dwu bramkarzy.

popatrz na powtorki gdzies pewnie beda.

tak widzialem caly mecz (no dobra od momentu pierwszej bramki), w porownaniu do pucharu UEFA to panowie byli potulni jak jas i malgosia.
Rozwine to co napisalem gdzies obok, przeciez to Angol, tutaj pilka wyglada jak walka sportowa a nie jak mizianie sie nastolatek na W-F'ie wiec tymbardziej jestem zdziwiony. A juz wogole kilka "fauli" bylo tak smiesznych, ze poprostu szkoda gadac. Ja bym Austryjakom pstyknal Oskara za te upadki i czolgania.

pozdrawiam

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 12 cze 2008 23:30

Austriacy zagrali dobrze.Trzeba to przyznać.Ale sprawę zawalił angielski sędzia niesłusznie dyktując karniaka.Znawcy zagadnienia już gdzieś pisali wcześniej o takiej ewentualności.Tak się robi "ukłon"w stronę gospodarzy spotkania.Nie sądziłem,że to może być prawdą.

Wróć do „Hyde Park”