a wiec, najpierw w skrócie zyciorys: mieszkam od roku w walii pracuje w maku pochodze oczywiscie z polski nazywam sie ana. a teraz pytanie: chce z tad uciec ale niewiem gdzie. moze troche rozwine pytanie bo jeszcze ktos zawoła : WRACAJ DO POLSKI KOBIETO!!! Walia to bardzo urocza kraina góry owce wodospady. ale troche mi tu ciasno mysle o wyjezdzie do anglii ale niemam pojecia gdzie. moze ktos mi podpowie jakies ciekawe rejony. gdzie sa troche lepsze zarobki i w miare niedrogie mieszkania. Myslałam o Poole w hrabstwie dorset ale juz mnie nastraszono ze tam niema pracy bo jest kupa polakow. ale kupa polakow to jest chyba wszedzie wiec tak sobie siedze i mysle i nic mi do głowy nieprzychodzi.
hmmm za wiele sie niedowiedziałam ale ok i tak bede meczyc temat. przesłucham wszystkich na forum. a co do drogiej połowy to po raz setny doprowadziła mnie do łez i dzis stwierdziłam ze wiecznie mazac sie niemoge i musze zrzucic wykrywacz klamstw z palca i w nogi.
nanli, juz pisalem: szukasz tanich nieruchomosci to polecam polnoc. Po prostu pogrzeb po necie. Nie za bardzo wiem jakiej pomocy wlasciwie chcialabys...