Gonzo pisze:Nie pomyślałeś,że ktoś przyleciał na kilka dni do Polski w celu odwiedzenia stomatologa??Jak to zresztą robi większość z Was..
Gonzo pisze:A jeśli ktoś korzysta z Hot Spota to do czego dojdziesz oprócz numeru IP??
Gonzo pisze:Zachęcam do refleksji nad samym sobą.
Gonzo pisze:Wiem,że Chamstwo jest cechą osób o nieskomplikowanej konstrukcji psychicznej czymś naturalnym i zrozumiałym [...]
brain pisze:Ps. naprawde bardzo mnie ciekawia te jak to napisal gherbid pierwsze trzy oktety, dzieki nim bedzie mozna zobaczyc jaka to firma jest taka wspanialomyslna z tymi hot-spotami
Gonzo pisze:To w końcu się zdecydujcie czy rachunek czy logika bo zaczynacie się motać coraz bardziej.
Gonzo pisze:I tak ma być dla mojego i innych dobra.
Gonzo pisze:Widzę gherbid,że na emigracji dopadły Cię jakieś rozterki i pustka duchowa,którą próbujesz załatać biegając po meczetach i pozwalając robić sobie niezły bałagan w głowie.
Gonzo pisze:Odebrałem dobre wykształcenie i pracuję z inteligentnymi ludźmi, z którymi można prowadzić intelektualne dyskusje godzinami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 25 gości