O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 01:25

Ja troche z innej beczki...

Jaki pech mnie spotkal w piatek w nocy ;(

Wracajac do domu z darmowego dicho na Camden, zakupilem sobie kebaba za ostatnie £5 no i tak sobie jem i jem i podeszla do mnie fajna laska i chciala mi loda zrobic wlasnie za £5 :( i po co kupowalem :)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 02 cze 2008 10:38

drogo troche za jedno i drugie :mrgreen:

widze sie porobilo, czlowiek na likend zniknie z forum i "niezly tu macie burdel siostry" :)
czarnas: a bylo sluchac Arturka i o zapasach w kisielu dalej nawijac, nie bylo milo, grzecznie i przyjemnie ? no sama powiedz :P

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 cze 2008 16:19

Wracajac do domu z darmowego dicho na Camden, zakupilem sobie kebaba za ostatnie £5 no i tak sobie jem i jem i podeszla do mnie fajna laska i chciala mi loda zrobic wlasnie za £5 i po co kupowalem

heh, prosilas zeby ciekawy watek dodac :D

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 02 cze 2008 17:51

PYTONIK - jest oki zmienilismy temat,reszta niech idzie w nie pamięć. ARTUR - ta moglismy klikac o zapasach,ale cio z tego jak AnkaMak napisała ze nic z tego? :) to cio nici z tego hehehehe MARC - heheh chciałam temetu nowego i masz racje doczekałam się... :roll: . USER - skoro Ci na ulicy kobitki proponują,to po co wydajesz pieniądze na te szapany? :o może częściej spaceruj po ulicy heheheh.Napewno dobrze zrozumiałes ją?- moze chciała na loda,a nie go zrobic?! heheheeheh.Mamy Ci współczuć,czy zazdrościć? hmmm? heheeheh

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 17:54

No to byla czwarta rano gdzies i zadnej lodziarni na okolo nie bylo otwartej :)
Za darmo nie chciala ;)

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 02 cze 2008 18:02

trzeba wspolczuc jak za darmo nie chce.

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 02 cze 2008 18:08

nio przykre jest to że musisz płacic za to,zreszta wiem ze tok rozumowania męźczyzn jest inny niz kobiet w wiekszości przypadkach :wink: ,ja tam nie miałam problemów nigdy z tymi sprawami, heheh jestem z tego dumna :lol: heheheheheheeh

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 02 cze 2008 18:10

z robieniem czy z placeniem ?

:)

wiem zaczepiam

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 18:39

czarnas pisze:nio przykre jest to że musisz płacic za to,zreszta wiem ze tok rozumowania męźczyzn jest inny niz kobiet w wiekszości przypadkach :wink: ,ja tam nie miałam problemów nigdy z tymi sprawami, heheh jestem z tego dumna :lol: heheheheheheeh

No kobieta wystarczy, ze ma otwor i juz... amatora znalezc nie problem. Fakt, ze jak kobita niskich lotow to najczesciej amator jest na raz i potem sie nie odzywa, a potem lament na forach, ze on mnie jednak nie kochal ;)

Ja szczerze mowiac nie wiem czego kobiety tutaj chca, jest jakas moda na bycie z 'angolami' szczegolnie u sprzataczek, mcdonaldsow, opiekunek i innych £5,52, czego pewnie jest 90%... a u reszty pewnie tez :)
A jak juz gdzies pisalem brytyjki tez kiepskie, bo cpaja i sa brudne...
Ja tam nie mam jakichs kompleksow, ale naprawde odnosze wrazenie, ze dla kobiety bycie z Polakiem to jest zbyt wysokie obnizenie statusu spolecznego.
No pozostaje nadzieja w dziewczynach z ameryki poludniowej ;) dla tych wazne, zeby byl paszport EU...
Co sie porobilo na tym swiecie...

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 02 cze 2008 18:56

No to nie ma nad czym ubolewac, userXXXX to nie jest powod to lamentu jak kobiety wola sie spotykac z kims innym majac tylko na wzgledzie dobro materialne... lub ukryte dobro materialne (rzadko ktora sie przyzna ale tez malo mnie to obchodzi) poprostu bardzo dobrze, iz plewy od ziarna zostana oddzielone ;).
Wolny rynek kupcow wielu podaz wieksza ;)
Nie zgodze sie tez z teza, iz tylko £5.53 bo zgodnie z przyslowiem apetyt rosnie w miare jedzenia to raz, a pozatym dogodnosc do znacznej poprawy swojego bytu wieksza jest w insytucji finansowej niz w makdonaldzie ;)

pozdrawiam
ps. Nie mowie o wszystkich ale trzeba szczerze przyznac, jest czesc takich kobiet i nie jest to promil, ktory mozna by bylo pominac w ocenach.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 cze 2008 19:07

No akurat dobrem materialnym sie nie przejmuje, bo duzo zarabiam i stac mnie na fajne ciuchy, kosmetyki itd mam duzo czasu wolnego, po prostu nie rozumiem tego.

Jak ostatnio w klubie podeszlem do laski, fajnie sie gadalo itd, posmialismy sie i potem zeszlo na tematy jak
'where are you from'
no to mowie, ze 'london, islington'
a ona 'no, no what's your country ? i hear you are not from here'
no to mowie 'poland' i potem ona 'was very nice to meet you, i have to go'...

zawsze tak jest :) i nawet nie chca mowic dlaczego sobie ida :)

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 02 cze 2008 19:26

BRAIN - nie miałam problemu z płaceniem za to :lol: hehehh,co do kobiet to słyszałam ze jest taka moda i faktycznie apetyt rosnie w miare jedzenia,ale może temu tez taka wersja zdań waszych bo nie trafiliście jeszcze dobrze,chodzi mi o zwiazek.Ja bym ie umiała tak , uwielbiam byc nie zależna a jak mi sie noga powinie i nie mam kasy swojej chodze wściekła jak osa,najlepiej jest zawdzięczać wszystko samemu sobie.Zresztą bardzo różnie mozna trafić,moja koleżanka ponoć była z... dokładnie nie wiem jaka to narodowośc nie pamietam ale musiała utrzymywać faceta i spłacać długi za niego,albo inne są typu tradycji związanej z pochodzeniem, co po ślubie z kobiet robi sie "niewolnka" zamykane w domu,zakaz wyjśc itp.Więc te które kierują sie dobrami materialnymi moga miec nie ciekawie jak za daleko się sprawy posuną.

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 02 cze 2008 19:32

Zresztą tez mówi sie o ludziach że jak wyjada to sie strasznie zmieniają,więc może i dziewczynom tutj też coś uderzyło do główki :lol: .Ja sie "wypinam" na takie związki z kimś z innej narodowości wolałabym być sama,chociaż nie mówie że jak zobacze kogoś przystojnego to nie zawiesze wzroku,albo jak mnie zaczepia,ale na tym by się zawsze kończyło.Oko nacieszyć zawsze można jak to się mówi :lol:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 02 cze 2008 20:32

To sie porobilo :D Wysnuty wniosek: jak zawsze na forum - duzo krzyku, a na koniec i tak wszyscy pisza jakies pi erdolety. Nie zamykajcie watku, moze pobijemy rekord stron?

PS.
czarnas pisze: ARTUR - ta moglismy klikac o zapasach,ale cio z tego jak AnkaMak napisała ze nic z tego? :) to cio nici z tego hehehehe

Jak ostatni raz uprawialam 'zapasy' z inna laska to sie nieciekawie skonczylo, wiec podziekuje. W moim podeszlym wieku preferuje walke na slowa :mrgreen:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 02 cze 2008 20:34

czarnas pisze: .Ja sie "wypinam" na takie związki z kimś z innej narodowości wolałabym być sama

a bylas kiedys z kims innej narodowosci niz polska?

Wróć do „Hyde Park”