I TO DO WŁASNYCH RODAKÓW SKAKA SIĘ "DO GARDŁA"! WSTYD WSTYD WSTYD!!!!!!

Siedzisz aby na komputerku i pikasz. A kobitke pewnie sasiad posuwa
A jak chcesz i ty dostac [piii...]. to mozemy ustawke zrobic.
To podprowadz swoja kobitke do mnie bo ja sobie nie wyobrazam jak taka osoba jak ty moze sprawiac jej przyjemnosc
MARC- jako moderator nie świecisz przykładem,sam powinienes wlepić sobie ostrzezenie
czarnas pisze:WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD nie macie za grosz ambicji.Najlepiej jest bronić obcych a swoich?? co????

tylko że tego raczej nie da się zmienić.Co do typu pisania,wiec   Marc kilkanascie postów chyba wstecz tez byłeś nie przyjemny więc nie mozna się dziwić że ktoś oddaje tym samym rozumiesz???????         Brain- w swoich wypowiedziach fakt wazysz słowa jesteś mniej drastyczny niz Marc i ja osobiście wole tego typu wypowoiedzi,niz drastyczne i nie przyjemne,bo już taką okazje miałam by to odczuć,właśnie czasem lepiej ustapic i zmienic temat,niz potem to wszystko przeglądać.No sory to dzisiejsze to naprawde jest wstretne.....i jeszcze w moim temacie postu........!!!!!!!!!!!
 tylko że tego raczej nie da się zmienić.Co do typu pisania,wiec   Marc kilkanascie postów chyba wstecz tez byłeś nie przyjemny więc nie mozna się dziwić że ktoś oddaje tym samym rozumiesz???????         Brain- w swoich wypowiedziach fakt wazysz słowa jesteś mniej drastyczny niz Marc i ja osobiście wole tego typu wypowoiedzi,niz drastyczne i nie przyjemne,bo już taką okazje miałam by to odczuć,właśnie czasem lepiej ustapic i zmienic temat,niz potem to wszystko przeglądać.No sory to dzisiejsze to naprawde jest wstretne.....i jeszcze w moim temacie postu........!!!!!!!!!!!  heheheehe
 heheheeheUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 17 gości