Co do kremów to nie polecam - u mnie się nie sprawdziły i wydałam tylko na marne pieniądze (i to nie małe!). Miałam okropne blizny po trądziku i doszłam do takiego momentu, że zdecydowałam się na laserowe ich usunięcie. Blizy usuwałam w klinice elite w warszawie laserem discovery pico - poczytaj sobie o nim w necie, jeden z najlepszych do tego typu spraw. Po samym zabiegu skóra była lekko zaczerwioniona przez kilka dni. U mnie wystarczyły 3 takie zabiegi i po problemie
 Co do kremów to nie polecam - u mnie się nie sprawdziły i wydałam tylko na marne pieniądze (i to nie małe!). Miałam okropne blizny po trądziku i doszłam do takiego momentu, że zdecydowałam się na laserowe ich usunięcie. Blizy usuwałam w klinice elite w warszawie laserem discovery pico - poczytaj sobie o nim w necie, jeden z najlepszych do tego typu spraw. Po samym zabiegu skóra była lekko zaczerwioniona przez kilka dni. U mnie wystarczyły 3 takie zabiegi i po problemie  przyzwyczajam się teraz do chodzenia bez makijażu bo dawno tego nie robiłam
 przyzwyczajam się teraz do chodzenia bez makijażu bo dawno tego nie robiłam 
 Nie chodzi jednak o wspieranie swoich w tym przypadku, ale jakość. Od kilku lat (2011, gdy przybyłam do Londynu) korzystam z jej usług. Czasami nawet myślę, że już dość, ale mnogość zabiegów i ich skuteczność sprawia, że za każdym razem jestem zadowolona!
 Nie chodzi jednak o wspieranie swoich w tym przypadku, ale jakość. Od kilku lat (2011, gdy przybyłam do Londynu) korzystam z jej usług. Czasami nawet myślę, że już dość, ale mnogość zabiegów i ich skuteczność sprawia, że za każdym razem jestem zadowolona! 

Po wielu zabiegach u różnych lekarzy w końcu trafiłam na kogoś do kogo jestem pewna, że wrócę. Przesympatyczna i profesjonalna osoba.
 Po wielu zabiegach u różnych lekarzy w końcu trafiłam na kogoś do kogo jestem pewna, że wrócę. Przesympatyczna i profesjonalna osoba.
Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 32 gości