W tej chwili trace cierpliwosc - zobacze jeszcze raz slowo "ciapactwo" to bede cie nazywal rowniez pejoratywnie. Nie "polaczek" bo wywodzimy sie z tej samej nacji ale wymysle dla ciebie cos ekstra, badz pewna. Moze jak poczujesz na własnej skórze co to znaczy być traktowanym...
MARC- waż troche słowa,teraz to tymnie dyskryminujesz, za błedne rozumowanie przez ciebie mojej wypowiedzi.Forum jest od wypowiadania i dzielenia sie swoimi poglądami i nie tylko.Słowa twoje,podchodza pod groźbe,że jeśli jeszcze raz usłyszysz słowo "ciapak"-to....nie umiesz wysłuchiwac,czyichs opini to nie słuchaj.ale nie dyskryminuj mojej wypowiedzi,mozesz skrytykować wypowiedzieć swój pogląd na ten temat okej,jesteśmy dorosłymi ludźmi,ale nie posuwaj się di tego typu słow.Każdy ma prawo miec swoje zdanie,ale jeśli się kogos nie zna to nie rzuca się błędnych określen.Z tego co widze napiszesz mi że to nie jest dyskryminacja,napewno tak bedzie,ale to jest dyskryminacja i odbieranie mi prawa własnego zdania i wypowiedz.Jako człowiek oczytany i madry za jakiego się uwazasz bo tak mysle po stylu wypowiedzi i pisania,gubisz kulture osobista.Powtórze jeszcze raz mam prawo do swojego zdania i własnych refleksji na różne tematy,tak jak kaźdy ma prawo mnie skrytykować,ale posuwanie się za daleko nie jest na miejscu, jesle nie umiesz rozmawiac na tematy to nie rozmawiaj.I waż słowa.