O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Kokon12
Gastarbeiter

Stres młodego kierowcy

Postautor: Kokon12 » 25 kwie 2017 08:33

Jak sobie z nim poradzić? Wiadomo - ćwiczenie, ćwiczenie i jeszcze raz ćwiczenie, ale może jakoś można sobie w tym pomóc, bo coś czuję, że niedługo odłożę prawo jazdy i dalej tylko facet będzie jeździł.

Camilla111
Gastarbeiter

Re: Stres młodego kierowcy

Postautor: Camilla111 » 25 kwie 2017 09:48

A co sądzisz o takim szkoleniu doskonalenia jazdy? Może to będzie jakiś kierunek dla Ciebie, abyś poczuła się pewniej na drodze.

Eizzy
Gastarbeiter

Postautor: Eizzy » 10 maja 2017 07:37

Za niedługo chciałabym się zapisać na naukę jazdy w Anglii. Chciałabym się was zapytać, czy jazda w ruchu lewostronnym bardzo różni się od prawostronnego? Ostatnio zaczęłam czytać o prawo jazdy, które można robić po polsku w Anglii http://www.emano.co.uk/jak-zrobic-prawo-jazdy-w-uk/angielskie-prawo-jazdy-kat-b-samochody-osobowe.html co myślicie o takim rozwiązaniu?

werabam
Gastarbeiter

Postautor: werabam » 16 maja 2017 06:51

mam to samo. mam prawko, ale boje się jeździć. wydaje mi sie ze to kwestia charakteru. no i trzeba do tego trochę dojrzeć. cały czas czekam aż ta pewność do mnie przyjdzie, ale chyba trzeba się po prostu przemóc

Wróć do „Hyde Park”