wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
besocaliente
Gastarbeiter

Szukam pracy w gastronomii

Postautor: besocaliente » 04 maja 2008 15:29

jestem mloda dziewczyna szukajaca pracy w hotelu / restauracji jako kelnerka lub recepjonistka. ukonczylam hotelarstwo w 4-gwiazdkowym hotelu w niemczech i pracuje juz w tym zawodzie cztery lata. mowie plynnie po angielsku, niemiecku, polsku i francusku i jestem bardzo pracowita. szukalam juz i tu i prez gumtree oraz caterer.com ale jak dotad nic nie znalazlam... wiec prosze waz bardzo o pomoc. niestety nie moge przyjechac do anglii i szukac tam bo mnie nie stac na to finansowo, wiec jesli cos wiecie to prosze sie odezwac. dziekuje z gory

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 04 maja 2008 17:52

witam,

moze przeslesz mi swoje CV? cos mi sie zdaje ze jedna z moich dziewczyn z recepcji planuje zwinac zagle, wiec kto wie? tyle ze jesli szefowa bedzie zainteresowana, musisz sie pojawic na rozmowie kwalifikacyjnej i potem moze nawet zaczac w ciagu tygodnia. sek w tym, ze jak wybiora kogos innego, to musisz albo wracac, albo sprobowac sie utrzymac i probowac gdzie indziej.... ryzyk-fizyk

thomass
Gastarbeiter

Postautor: thomass » 06 lut 2009 13:35

jak poszukiwania pracy ?

Wróć do „Śmietnik”