blondynek pisze:MrSexy pisze:lol ciekawe ktora z pan konto sobie zalozyla by sama sie pochwalic, ze jednak w nosi cos do tego forum![]()
sa tu inne osoby, ktora znaczenie wiecej wnosza dobrego, wyzej wymienione panie jedynie zamet wnosza...
P.s banita to cool mate
zapewniam cie ze zadna... w zyci (rzyci??) mam czy sie komus podoba co pisze czy nie;
podobnie emigrantka - wypowiadam sie za nia bo z tej strony ja znam - i wierz mi, jak to ona mowi - kilo cos tam jej lata kolo czegos (nie pamietam) - mnie rowniez
zadna z nas nie potrzebuje balwochwalczych postow;
zrozumienia co sie mowi natomiast/ spojrzenia ze strony super i dlugoterminowo obiektywnej - jak najbardziej
wpadnie taka pinda jak ty, np mr sexy, i chcesz swiat zmieniac
a zmieniaj, ale przy okazji nie usiluj dyskredytowac w ten czy inny sposob mojego stanowiska
jak to sie mowi? zebow na tym nie zzarles/straciles? pokory troche..wchodzisz miedzy wrony itd itp
a wiesz czmu? bo jak chcesz cos zniszczyc to badz najpierw badz pewien ze masz argumenty w reku
kto ty jestes? koles z rodzina; partnerka, nie zona - o ile ogarnelam poprawnie; pracujacy w banku ale na stanowisku powiedzmy rownemu kasjerowi czy innemu 'doradcy kredytowemu (czyli sprzedaz tak naprawde), z ambicjami na studiowanie prawa (ambicje zawsze chwalebne sa)
dobijasz 30-stki, studiowales bezwartosciowy kierunek pt ekonomia (ktora w PL od lat studiowali ci co za bardzo nie wiedzieli), orlem jak widac nie byles bo skonczyles tak a nie inaczej
i masz czelnosc uwlaczac mi - badz emigrantce - posadzajac o drugi nick zeby sobie pochwaly dawac?
jako ze jestes nowicjuszem powiem jedno - emi jak by tu wykombinowala nowego nicka, to wszyscy od razu (stali bywalcy) by wiedzieli
ty strzelasz slepakami na oslep![]()
jako ze moja rzyc jest ceniona to proponuje ci pocalowac mojego nowego kota w takaze
ale on sie pewnie tez nie zgodzi bo 'lousy looser' wyczuwa na mile
MrSexy pisze:sa tu inne osoby, ktora znaczenie wiecej wnosza dobrego, wyzej wymienione panie jedynie zamet wnosza...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 23 gości