O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Monkey234
Gastarbeiter

Pomoc prawna.

Postautor: Monkey234 » 17 lip 2014 20:04

Nie wiem być może komuś się przyda to zostawiam adres do Kancelarii Prawnej Tomanek. Adwokaci mają siedzibę w Polsce (w Zabrzu i Gliwicach) natomiast pomogli mojemu znajomemu jak miał problemu związane z angielskim prawem - a w zasadzie z brakiem życzliwości ze strony urzędników do kolegi (który jak okazało się po interwencji prawników miał rację). Prowadzili bardzo dużo spraw związanych z deportacją więc jakby ktoś miał problem to można się skontaktować.

Proponuję od razu wątek wykorzystać do podania innych namiarów na pomoc prawną, dla osób w UK.

Kreator
Emigrant

Postautor: Kreator » 17 lip 2014 20:18

Żeby żyć w tym kraju trzeba respektować prawo , a wtedy prawnicy (szczególnie ci od deportacji) nie są potrzebni.

Ja jestem za deportacją każdego przestępcy bez względu na narodowość.

Szkoda tylko, że Polacy są w czołówce wśród emigrantów, jeżeli chodzi przestępczość w UK.

Coś jest nie tak z emigracją roszczeniowo-benefitowo-robotniczą i nasuwa się pytanie : Dlaczego tak jest?

szoker2

Postautor: szoker2 » 17 lip 2014 20:49

Kreator pisze: Szkoda tylko, że Polacy są w czołówce wśród emigrantów, jeżeli chodzi przestępczość w UK.

To chyba dlatego ze jestesmy najliczniejsza grupa emigrantow w uk.
Poza tym my polacy lubimy zadyme. A sa i tacy ktorzy od rana do wieczora statystyke podciagaja. I takich to nie tylko bym deportowal. Takich to bym 'lal w spodnie' ;) (zeby nie bylo).

szoker2

Postautor: szoker2 » 17 lip 2014 20:52

Ps. A to nie spam? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kreator
Emigrant

Postautor: Kreator » 17 lip 2014 21:02

szoker2 pisze:Ps. A to nie spam? :lol: :lol: :lol: :lol:

Raczej nie. To jest informacja dla przyszłych deportowanych :D .

szoker2

Postautor: szoker2 » 17 lip 2014 22:46

Hehehe. No tak

Wróć do „Hyde Park”