O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 01 cze 2014 00:12

Gdybyś miała gdzieś to nie krytykowałabyś. To moje zdanie :)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 cze 2014 00:19

pocos jest ta opcja moderowania w koncu :) zazwyczaj pisze z iphona lub ipada i czasem za szybko mi wysyła jak mam słaby zasięg stad potem muszę moderowac od razu, z reszta com napisała tom napisała a wstydliwa nigdy nie byłam ;)

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 01 cze 2014 00:20

abakara pisze:Wiadomość do EMIGRANTKI- gdyby sam D. Beckham kichnął mi do kawy, nie wypiłabym.

Zanim palniesz glupie porownania - zauwaz ze "osobnik" ze zdjecia ma DZIURY Z BOKU NOSA wiec sila zeczy takiego nosa nie ma jak zaslonic przy kichaniu.

Wiec zamiast filozofowac zalap najpierw o co chodzi a pozniej sie probuj wypowiadac. Tym bardziej zwracajac sie konkretnie do osoby piszacej a nie rozumiejac zupelnie o co chodzi.

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:23

aina24 pisze:pocos jest ta opcja moderowania w koncu :) zazwyczaj pisze z iphona lub ipada i czasem za szybko mi wysyła jak mam słaby zasięg stad potem muszę moderowac od razu, z reszta com napisała tom napisała a wstydliwa nigdy nie byłam ;)

Juz sie nie chwal ajfonami czy ajpadami. Ja pisze z amigi i sie nie chwale.
Poza tym w tamtym przypadku wyslalo ci chyba za pozno bo usunelas tekst a nie dodalas.
A w ogole to co to za funkcja w telefonie ze jak sie zasieg konczy to przegladarka stwierdza ze juz wysyla zeby sie to napisane nie zmarnowalo. Buahahahahahahahahahahahahahaha.
Wstydliwa faktycznie nie jestes. Pisac takie zeczy to szczyt odwagi. Buahahahahahahahahahahahahahabahahaha.

abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 01 cze 2014 00:29

emigrantka pisze:
abakara pisze:Wiadomość do EMIGRANTKI- gdyby sam D. Beckham kichnął mi do kawy, nie wypiłabym.

Zanim palniesz glupie porownania - zauwaz ze "osobnik" ze zdjecia ma DZIURY Z BOKU NOSA wiec sila zeczy takiego nosa nie ma jak zaslonic przy kichaniu.

Wiec zamiast filozofowac zalap najpierw o co chodzi a pozniej sie probuj wypowiadac. Tym bardziej zwracajac sie konkretnie do osoby piszacej a nie rozumiejac zupelnie o co chodzi.

Może masz nos wielkości słonia i nie potrafisz go zakryć :) Myślę, że ten chłopak standardową chusteczką przy normalnych zdolnościach manualnych potrafi go zatkać. Chyba, że dla Ciebie byłoby to nie do ogarnięcia.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 cze 2014 00:29

byś iPhone miał to byś wiedział o czym pisze..
z reszta pisze posty kiedy chce i zmieniam je jak i kiedy chce i gowno mnie to obchodzi co kto o tym myśli :roll:

abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 01 cze 2014 00:32

Poza tym, kelner przy podawaniu zamówienia raczej nie prawa kichnąć do tacy.
A jeśli już chodzi o roznoszenie bakterii, poczytaj więcej jeśli chcesz się przyczepić... OMG... Nie wierzę....

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:33

aina24 pisze:byś iPhone miał to byś wiedział o czym pisze..
z reszta pisze posty kiedy chce i zmieniam je jak i kiedy chce i gowno mnie to obchodzi co kto o tym myśli :roll:

Mam ajfona i kilka innych sprzetow rowniez. Mysle natomiat, ze piszac ze gowno cie obchodzi co inni mysla, nie powinna zabierac glosu w publicznej dyskusji.
Do tego albo klamiesz albo ja jeszcze tej funkcji nie odkrylem w swoim ajfonie. A moze moj jakis gorszy.

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:35

Czekaj sprawdze.
Uwaga teraz pisze z ajfona.
Gubie zasieg

A...

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:36

I...

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:36

N...

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:37

A.

Mialas racje. Jak gubi zasieg to od razu wysyla. Nic sie nie zastanawia. Poprostu wysyla i tyle. Wow. Wracam na amige

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 01 cze 2014 00:46

abakara pisze:Poza tym, kelner przy podawaniu zamówienia raczej nie prawa kichnąć do tacy.
A jeśli już chodzi o roznoszenie bakterii, poczytaj więcej jeśli chcesz się przyczepić... OMG... Nie wierzę....

Obrazek

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:49

emigrantka pisze:
abakara pisze:Poza tym, kelner przy podawaniu zamówienia raczej nie prawa kichnąć do tacy.

Obrazek

Co za temperament. Mmmmmm. Takie rzeczy w dzien dziecka. No no

abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 01 cze 2014 00:54

EMIGRANTKA, brawo za znajomość wyszukiwarki google. I doskonałą konwersację :)

Wróć do „Hyde Park”