O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:05

banita pisze:jesli byl gejem, transem, indianinem albo kosmita to napewno to ty byles dla niego nietolerancyjny ... niestety ale nie mozna byc nietolerancyjnym dla kogos "normalnego" wiec jesli nadal twierdzisz ze to on bym nietolerancyjny wobec ciebie to musi byc z toba cos nie tak :lol: wstydz sie :wink:

A tak w ogole. to jak byl jednym z nich, albo i wsystkimi na raz to co? Osobiscie tez wole babki ale wytykac nic nikomu chyba nie mozna czy nie. A z reszta hu....owy temat.
Toleracja to taka kur.... ktora predzej czy pozniej zaprowadzi nas do sadu. I nie wazne w ktora strone bedziemy tolerancyji.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 maja 2014 13:11

to byla ironia nie stresuj sie :roll:

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:13

banita pisze:maslo maslane

Dokladnie. Sranie w banie. Po prostu temat do kitu. Takze ja koncze a panstwa prosze o przekazanie sobie znaku pokoju. Buahahahahahahaaaaaaa. To jest najlepsze zdanie jakie slyszalem. W kosciele raczka raczka a zaraz po - wytrysk tolerancji. Buahahahahahahahahahahahaha.
Ps. A moze cale to zamieszanie z autem bylo przez to, ze jestem [piii...] przystojny, dobrze zbudowany, bogaty i jezdze super autem. Hmm? Buahahahahahahahahaha. Pozdro

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:15

banita pisze:to byla ironia nie stresuj sie :roll:

A co to? Postresowac sie juz nie mozna? A gdzie twoja tolerancja. Buahahahahaha

To jest taka gadka jak z tym czy kolor czerwony jest ladny. Mi sie kojazy ze smiercia, kwria, urwanymi konczynami, glowami i wydlubanymi oczami. Uwielbiam to. Dla mnie czerwony jest piekny.

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:22

Tak Banita. Dokladnie tak jak pomyslales. Jestem. Pozdro

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 maja 2014 13:27

wtf :?:
Obrazek
:lol:

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:48

A w ogole nie wiem czy ktos zauwazyl ale autorka tematu wziela i wyparowala.
Zaprezentowalismy jej taki piekny pokaz polskiej tolerancji w angli, ze teraz pewnie klnie na matke ktora ja tu ciagnie. Buahaha.
NIE JEDZ!!!!!!! NIE POZWOLE CI ZAROBIC MOICH FUNTOW!!!!! WRRRRRRRRRRRRRRR. Wstawilbym fotke takiego malego warczacego latlerka, ktory opisalby to jak tolerancyjnie teraz wygnadam, ale nie umiem.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 30 maja 2014 13:51

Co za belkot!

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:51

Teee. Reprezentant tolerancyji. Obrazilem sie.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 30 maja 2014 13:52

Nareszcie.

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 13:54

Poza tym MarkFloyd to zdrobnienie od belkot w zachodnio-parowianskim.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 maja 2014 13:56

katsumi
Gastarbeiter

Postautor: katsumi » 30 maja 2014 15:30

szoker2 pisze:A w ogole nie wiem czy ktos zauwazyl ale autorka tematu wziela i wyparowala.
Zaprezentowalismy jej taki piekny pokaz polskiej tolerancji w angli, ze teraz pewnie klnie na matke ktora ja tu ciagnie. Buahaha.
NIE JEDZ!!!!!!! NIE POZWOLE CI ZAROBIC MOICH FUNTOW!!!!! WRRRRRRRRRRRRRRR. Wstawilbym fotke takiego malego warczacego latlerka, ktory opisalby to jak tolerancyjnie teraz wygnadam, ale nie umiem.

Głupszym się ustępuje.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 maja 2014 15:43

katsumi pisze:Głupszym się ustępuje.

Wez dziecko drogie swoje wiadereczko i idz sie pobawic do innej piaskownicy?

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 16:17

emigrantka pisze:
katsumi pisze:Głupszym się ustępuje.

Wez dziecko drogie swoje wiadereczko i idz sie pobawic do innej piaskownicy?

Juz ktorys raz to zauwazam, ale dopiero teraz zapytam. Co ma oznaczac znak zapytania na koncu zdania twierdzacego?
Czesto widzie takie rzeczy na wp.pl czy na onet.pl ale to burackie portale dla burakow wiec tam uwazam to za standard by w ten sposob podciagac sobie czytalnasc.

Co do tematu to:
A jezeli wiaderko nie jest tolerancyjne i nie lubi bawic sie w innej piaskownicy? Co wtedy droga emigrantko.
A jezeli piasek? A jezeli sama piaskownica nie jest? Bo ta chyba nie jest.
Biedna dziewczyna. Nigdzie nie znajdziesz przyjaciol. Napewno nie w angli. A juz na 200% nie na londynkukropkanet. Sesesesese
A moze by tak olal przyjaciol/kolegow/znajomych i ich tolerancje i zabral sie za psychiatrie? Moze to by cos pomoglo. Buziaki MF

Wróć do „Hyde Park”