MarcFloyd pisze:aina24 pisze: I wsiadl taki brudas, z 40 lat i calkiem sprawny wiec nie wiem czemu sie nie myje I co moze jeszcze go za raczke mialam trzymac.
Nie widzisz roznicy pomiedzy stylem ubioru a czystoscia? To wspolczuje.
 do ubioru absolutnie nic nie mam jesli czyste i nie zaglusza mych perfum
 do ubioru absolutnie nic nie mam jesli czyste i nie zaglusza mych perfum  to niech nosi kto co chce. Napisalam, ze nie mam ochoty ogladac obrzydliwych stylizacji, ktore wywoluja wymioty jak na powyzszym zdjeciu.
 to niech nosi kto co chce. Napisalam, ze nie mam ochoty ogladac obrzydliwych stylizacji, ktore wywoluja wymioty jak na powyzszym zdjeciu.MarcFloyd pisze:emigrantka pisze:
Dokladnie - wiec swoje "alternatywne odmiennosci" niech sobie trzymaja dla siebie w swoich 4 scianach. Zmuszanie mnie do ogladania swirkow na ulicy/w metrze to jest ingerowanie w MOJE zycie.
Zmuszanie mnie do ogladania ciebie na ulicy to jest wyrazna agresja przeciwko dobremu smakowi - czemu nie zamkniesz sie w czterech scianach?
aina24 pisze:katsumi pisze:Jestem Polką, więc szukam znajomych polaków podkreślając na czym mi zależy. A tego że Polskie społeczeństwo jest zacofane nie da się ukryć.
Gdybys byla tolerancyjna to bys nie nazywala polakow narodem zacofanym..jestes tu akurat najmniej tolerancyjna.
emigrantka pisze:Tolerancja to akceptacja WSZYSTKIEGo co dla ciebie jest "inne".
Skoro nie akceptujesz ludzi "gapiacych sie" na ciebie to dlaczego wymagasz zeby oni akceptowali ciebie?
Tolerancja dziala w dwie strony - najbardziej tolerancji WYMAGAJA ci ktorzy sami nie sa tolerancyjni wzgledem innych.
Jestes tego pieknym przykladem, Na rowni z MF ktory tez pear doll i o tolerancji a sam atakuje kazdego kto ma inne zdanie na jakikolwiek temat.
emigrantka pisze:tolerancji WYMAGAJA ci ktorzy sami nie sa tolerancyjni wzgledem innych.
Jestes tego pieknym przykladem, Na rowni z MF ktory tez pear doll i o tolerancji a sam atakuje kazdego kto ma inne zdanie na jakikolwiek temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 26 gości