Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
laulen
Gastarbeiter

białe zęby

Postautor: laulen » 27 maja 2014 12:20

Kto z was chce mieć białe zęby? Ja tez zawsze chciałam! I już mam! Odkryłam z siostra ostatnio genialną klinikę w Londynie na Ealingu, wybieliłam sobie zęby bez żadnego uszkadzania za 400 funtów wszystkie bo jest teraz tam promocja!! Moja mama jest dentystką i w Polsce za takie pieniądze bym tego tak nie zrobiła.. moje marzenie o białych zębach już się spełniło, teraz chodzę i szczerzę się jak chory człowiek, super, polecam wam goraco! Koniec z pastami wybielajacymi !! :) :D To jest klinika na Ealing Broadway tu macie stronę w razie co www.medyk.co.uk obsługa genialna, jeśli ktoś pamięta dentystów na kasę chorych z Polski to niech się tam przejdzie- traktuja pacjenta jak króla, REWELACJA !! Pozdrawiam! :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 27 maja 2014 12:23

ooo wpaulina czy jak jej tam zrobila sobie nowego nicka? .... :lol: medyk to medyk sramto

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 27 maja 2014 12:46

Jestem przekonany ze Usercostam za chwile podsunie ci lepsza metode wybielania zebow :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 27 maja 2014 12:49

wyrecze go:)

Obrazek

Emigrantka
Rezydent

Re: białe zęby

Postautor: Emigrantka » 27 maja 2014 12:51

laulen pisze:Kto z was chce mieć białe zęby? Ja tez zawsze chciałam! I już mam! Odkryłam z siostra ostatnio genialną klinikę w Londynie na Ealingu, wybieliłam sobie zęby bez żadnego uszkadzania za 400 funtów wszystkie bo jest teraz tam promocja!! Moja mama jest dentystką i w Polsce za takie pieniądze bym tego tak nie zrobiła.. moje marzenie o białych zębach już się spełniło, teraz chodzę i szczerzę się jak chory człowiek, super, polecam wam goraco! Koniec z pastami wybielajacymi !! :) :D To jest klinika na Ealing Broadway tu macie stronę w razie co www.medyk.co.uk obsługa genialna, jeśli ktoś pamięta dentystów na kasę chorych z Polski to niech się tam przejdzie- traktuja pacjenta jak króla, REWELACJA !! Pozdrawiam! :)

spam... ziewww

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”