O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
szoker2

Postautor: szoker2 » 20 maja 2014 11:19

Ty powaznie mowisz, ze szukasz pomyslu jak przestac placic podatki?

Perel intelektu - haha - dobre. Dziekuje

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 20 maja 2014 16:54

szoker2 pisze:Ty powaznie mowisz, ze szukasz pomyslu jak przestac placic podatki?

To sie nazywa sarkazm. Jeden z obajow zespolu CIS na ktory choruje od dziecka (CIS - Cynizm, Ironia, Sarkazm).

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 18:18

MarcFloyd pisze:
szoker2 pisze:Ty powaznie mowisz, ze szukasz pomyslu jak przestac placic podatki?

To sie nazywa sarkazm. Jeden z obajow zespolu CIS na ktory choruje od dziecka (CIS - Cynizm, Ironia, Sarkazm).

Widzisz, a ja myslalem, ze pie......isz jak potluczony po prostu. A to sie nawet swojej nazwy doczekalo. No popatrz.
Dobre perel. Bardzo dobre.

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 21:37

Przepraszam jezeli kogos nieswiadomie zacytowalem. W pierwszej wersjii mialo byc ze 'jakbys sie mokrych szmat nalykal' ale zrezygnowalem.
A kilka powiedzonek mam. Pewnie nie swoich bo gdzies zaslyszanych, ale mam.
Jedno z nich to:
Co dwie baby to nie jedna.

szoker2

Postautor: szoker2 » 30 maja 2014 21:38

Buuuuuuuu. Skasowalas

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 maja 2014 00:49

szoker2 pisze:Buuuuuuuu. Skasowalas

bo zobaczylam, ze to ty napisales..
Nie wchodzilam z toba w gadki jak pisales jako Daro I teraz mi sie jakos nie chce. Nie to, ze mam cos do twoich postow, poprostu piszesz duzo I czesto bez skladu, ze czesto sens ciezko mi wylapac stad wypowiedzi twoje jesli juz zdarzy sie mi czytac to tylko skanuje, bo przyzwyczailam sie czytac w pracy rzeczy typu - krotko, logicznie I na temat, wiec jak ktos bez sensu pisze I bez skladu to nie za bardzo sie w tym odnajduje, wiec poprostu wymijam.

szoker2

Postautor: szoker2 » 31 maja 2014 07:01

aina24 pisze:
szoker2 pisze:Buuuuuuuu. Skasowalas

bo zobaczylam, ze to ty napisales..
Nie wchodzilam z toba w gadki jak pisales jako Daro I teraz mi sie jakos nie chce. Nie to, ze mam cos do twoich postow, poprostu piszesz duzo I czesto bez skladu, ze czesto sens ciezko mi wylapac stad wypowiedzi twoje jesli juz zdarzy sie mi czytac to tylko skanuje, bo przyzwyczailam sie czytac w pracy rzeczy typu - krotko, logicznie I na temat, wiec jak ktos bez sensu pisze I bez skladu to nie za bardzo sie w tym odnajduje, wiec poprostu wymijam.

Ok.
Pisze podbnie do ciebie. Tylko wypowiedzi dziele na krotsze zdania.
Ty za to stosujesz najdluzsze zdania jakie czytalem. I tez nie zawsze moge dojsc do ladu. Chcby i teraz.
Nigdy nie bylem zadnym daro.
Od dzis sie poprawie.
Dzieki za podpowiedz.
Milego likendu.

Wróć do „Hyde Park”