O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Adamvet
Gastarbeiter

Postautor: Adamvet » 26 lut 2014 10:33

Tak ja pisalem wczesniej..nie podoba sie to nie ogladaj i juz..Sa osoby dla ktorych to okazalo sie przydatne i ok - do niech wlasnie to powinno trafic. Mnie to wystarcza. Jesli Tobie nie - ciesze sie ze nie bedziesz wiecej do tego zagladac. Najlepiej komentowac i torpedowac wszelkie inicjatywy ktore sie pojawiaja jako glupie i niepotrzebne. Na cale szczescie kazdy ma wybor i robi to co chce.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 26 lut 2014 11:48

alez oczywiscie masz racje - widac to po komentarzach pod twoimi vlogami/tematami itd...jakie przydatne i ile osob to czyta/oglada

byl tu kiedys taki Marek Masek, bardzo podobny.. tylko on pisal a nie nagrywal

Adamvet
Gastarbeiter

Postautor: Adamvet » 26 lut 2014 12:04

No tak bo przeciez nie ma innej mozliwosci wyrazenia opinii jak komentarze pod filmikiem..ale ok jak widac dla niektorych to jest wyznacznikiem popularnosci..niech kazdy robi to co lubi i bedzie wtedy ok. Ja dopiero zaczynam i wiem ze nie jest szczyt finezji ale od czegos trzeba zaczac i przynajmniej mam jakies cele wieksze niz marudzenie i mowienie ze nic nie ma sensu..

banita
Rezydent

Postautor: banita » 26 lut 2014 12:08

Obrazek

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 26 lut 2014 12:11

Mnie sie nie musi podobac, skoro innym sie podoba i cos tam dla siebie ciekawego znajda i wysiedza przez 30 minut "wydaje mi sie" to super.

No zobacz, Banicie sie podoba :D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 26 lut 2014 12:18

banita nawet tam nie zagladal i ma to w d...
"like" jest za wypowiedz :)

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 26 lut 2014 12:18

to zajrzyj - i wypowiedz sie, zeby bylo co poczytac jak wroce

8)

ide na lunch

Adamvet
Gastarbeiter

Postautor: Adamvet » 26 lut 2014 12:19

Ja tego nie robie dla komentarzy czy lapek do gory czy w dol..robie to bo lubie komputery i lubie eksperymentowac z technologia. Mam zamiar to rozwijac w rozne strony niekoniecznie tylko jako tematy zwiazane z zyciem w UK..jak to bedzie wygladac dalej to nie wiem bo jeszcze nie mam sprecyzowanych pomyslow ale cos tam zamierzam sie bawic dalej i zobaczymy. Jak sie komus spodoba to ok jak nie to tez jakos to przezyje a ile mam i bede mial frajdy z tego to moje:)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 26 lut 2014 12:43

emigrantka pisze:to zajrzyj - i wypowiedz sie, zeby bylo co poczytac jak wroce

jedynie jakas cycata, frywolna laska moze mnie zachecic do jakiegos vloga na Fajny temat :twisted: napewno nie pan weterynarz wiec nie czekaj bo sie nie doczekasz :lol:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 26 lut 2014 13:19

oj czepiasz sie banita - skad wiesz ze ten pan to nie cycata laska jak na vloga nie zagladales?

i nie pisze/gaworzy na tematy weterynaryjne tolko jak masek na zycie w Uk wiec zajrzyj...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 26 lut 2014 13:20

dziekuje postoje

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 26 lut 2014 13:47

adamvet pisze:Wydaje mi sie wlasnie ze podcasty to lepsze niz czytanie bo mozna sobie wszedzie wrzucic (mp3, telefon itp) i posluchac w drodze.. Ja wlasnie sluchajac innych podcastow postanowilem zaczac swoj nagrywac.. Duzo czasu spedzam w samochodzie wiec mozna posluchac co ktos ma do powiedzenia a wybor podcastow jest ogromny i mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.
A odpowiedz na drugie pytanie..tak jestem lekarzem weterynarii:) Kiedys mialem nick adamwet ale za duzo ludzi pytalo dlaczego mokry adam:) Wiec zmienilem na vet...

ja cie bardzo przepraszam, ale zgadzam sie z emigrantka - zaczelam sluchac ktoregos, ale rzeczywiscie jest nudnie prowadzony, absolutnie do sluchana sie nie nadaje, bo mozna usnac
vlog tak samo - te wszystkie eee, yyyy, krecenie sie, uciekanie oczami - niczym przylapany przez jakiegos dziennikarzyne i zmuszony do odpowiedzi

jesli wrzucasz cos w siec, ktora jak wiadomo jest przeogromna, nie dziw sie, ze nie wszystkim sie bedzie podobal sposob, w jaki sie 'przedstawiasz' i ktos napisze jakies slowa krytyki

o ubezpieczeniu zwierzat nie sluchalam, ale z waszej 'konwersacji' - nie rozumiem czemu zarzucasz emigrantce, ze jej opcja jest najlepsza
zrobila chyba dokladnie to samo co ty, tyle ze w poscie, a nie na vlogu

ponadto (moj ulubiony konik :D ) - uzywasz kropek, duzych liter, wiec moze moglbys od czasu do czasu uzyc tez przecinkow

ps
to tak, zeby zdaniu autora stalo sie zadosc, ze na forum wszystkim sie dostaje ;)

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 26 lut 2014 13:49

banita pisze:jedynie jakas cycata, frywolna laska moze mnie zachecic do jakiegos vloga na Fajny temat :twisted: napewno nie pan weterynarz wiec nie czekaj bo sie nie doczekasz :lol:

jestes pewien, ze nie interesuje cie jak masz sprawdzic czy jestes w ciazy, i co dalej robic? :D

(to z vloga o ciazy i porodzie, niestety utknelam na minucie drugiej, z sekundami ;) )

banita
Rezydent

Postautor: banita » 26 lut 2014 13:52

hahaha w tym temacie jestem na poziomie expert i zaden vlog tym bardziej mi nie potrzebny :lol:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 26 lut 2014 13:53

ejjjjj - ironick, moment...

ja nic "tak samo" nie zrobilam

przesluchalam pare minut jednego tematu, ktory MIAL byc o ubezieczeniach zwierzakow - jako ze w tym akurat dosc dobrze siedze

bzdura za bzdura i bzdure pogania wszystko w stylu "mysle, "wydaje mi sie" itd a dotrwalam tylko do chyba niecalych 12 minu a 28 nagranych, wiecej nie dalam rady poniewaz monotonia glosu, ermmmm, yyyyy itd w 28 minutowym "filmiku" to po prostu masakra, o tle nie wspominajac.. calosc ogolnie nie do ogladania/sluchania

na zwierzecych ubezpieczeniach akurat z lekka sie znam wiec moge ocenic wartosc ze tak powiem merytoryczna bloga ( w skali 1-10 ta czesc bloga ma minus 12 heheh) wiec ten skomentowalam tutaj

na inne czesci strach zagladac bo doswiadczeniu na "ubezpieczeniach"

Wróć do „Hyde Park”