ATENTION pisze:115 £ albo nawet wiecej ,to bierze za jeden papierek z homeoffice ,o faktach nie bede tu sie rozwodzic bo ciebie nie znam ,zrobi to sad ,oszukala juz bardzo duzo naiwnych Polakow ,ktorzy chcieli byc w jak najszybszym czasie w porzadku z prawem angielskim.
Blondynku jak bys pracowal miesiac albo dwa za darmo,to bys byl siwek a nie blondynek:shock:a
Ja tu sie nie zale ,jestem w temacie bo moi koledzy i kolezanki mieli przez nia problemy.
Ja tylko ostrzegam przed taka zmija ,ktora jezdzi Porsche Cayenne(najnowszy model) za rodakow pieniadze (jest przebiegla lisica).
ATENTION pisze:JA ciebie bardzo dobrze rozumiem,i jezyk nie jest zadna bariera uwiez mi ,jest ksiegowa i pracowala wczesniej w homeoffice comprendo,ma wtyczki i na nich zarabia,a teraz nawet wymyslila upozorowane wypadki samochodowe i z tego ma kolejna kase,nie wspominajac o paserstwie!!!
Wiesz,ja na tym forum nie liczylam na reakcje,chcialam zeby ludzie to przeczytali i jej nazwisko zapamietali good!!!
blondynek pisze:zwroty z podatku nigdy nie wplyna na konto ksiegowej - CHYBA ze jej jakies upowaznienie magiczne dasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 5 gości