Albo w jakiej pozycji najbardziej moja dziewczyna lubila sie z nim kochac. Fajnie tez byloby slyszec jak szybko byl w stanie jej dac orgazm w porownaniu do mnie. Albo czy ja bil podczas seksu, albo co mowil do niej na ucho kiedy dochodzil, albo co ona do niego krzyczala i czy on to robil glosniej czy moze ja i jak jest lepiej.
 Albo w jakiej pozycji najbardziej moja dziewczyna lubila sie z nim kochac. Fajnie tez byloby slyszec jak szybko byl w stanie jej dac orgazm w porownaniu do mnie. Albo czy ja bil podczas seksu, albo co mowil do niej na ucho kiedy dochodzil, albo co ona do niego krzyczala i czy on to robil glosniej czy moze ja i jak jest lepiej. 

szkoda . Spruboj moze nie wytna
 szkoda . Spruboj moze nie wytna  Wez przyklad z kolegi user 18... cos tam
  Wez przyklad z kolegi user 18... cos tam
 A w komnacie czasami sie robi rzeczy bardzo nie kulturalne.
 A w komnacie czasami sie robi rzeczy bardzo nie kulturalne. 

TO JEST WLASNIE TO CZEGO MY KOBIETY NIE LUBIMY I DLATEGO NIKOGO NIE SPOTKALES kotku I NIE SPOTKASZ  nie tylko w UK ale na tej planecie.
  TO JEST WLASNIE TO CZEGO MY KOBIETY NIE LUBIMY I DLATEGO NIKOGO NIE SPOTKALES kotku I NIE SPOTKASZ  nie tylko w UK ale na tej planecie.Monika333 pisze:A w komnacie czasami sie robi rzeczy bardzo nie kulturalne.

Monika333 pisze:Gherbid a to co: szczerosc , wychowanie czy kultura. Mnie sie wydaje ze wszystko razem ja bym dodala jeszcze EROTOMAN GAWEDZIAZ
Lubi sobie pogadac ZAMIASTTO JEST WLASNIE TO CZEGO MY KOBIETY NIE LUBIMY I DLATEGO NIKOGO NIE SPOTKALES kotku I NIE SPOTKASZ nie tylko w UK ale na tej planecie.

Monika333 pisze:Piekne kobiety sa zawsze piekne i sa podrywane przez wszystkich facetow niezaleznie od tego ile kto ma lat. Tak sie sklada ze to one decyduja z kim chca isc do luzka nie facet.

Gherbid, Brain Artur79 fajnie sie gadalo do nastepnego 'przeczytania' na innym forum.
 malo jest kobiet ktore maja odrobine mniej schematyczne poglady, zwlaszcza na forum, nie sadzisz ze poddawanie sie przez jednego przecpanego lansera fantaste to troche oznaka slabosci [branie pod wlos
 malo jest kobiet ktore maja odrobine mniej schematyczne poglady, zwlaszcza na forum, nie sadzisz ze poddawanie sie przez jednego przecpanego lansera fantaste to troche oznaka slabosci [branie pod wlos  ] jak Ty bys sie poczula jakby tak zaraz wyszedl kiedy dopiero co wszedlem (o forum mowie ma sie rozumiec
] jak Ty bys sie poczula jakby tak zaraz wyszedl kiedy dopiero co wszedlem (o forum mowie ma sie rozumiec  )
)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości