Wszystko co dotyczy miasta Londyn
Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 cze 2008 19:04

Niech porownuje, ja osobiscie chcialbym np. uslyszec ile cm mial poprzedni partner, albo jak smakowala jego sperma w porownaniu do mojej.
Czy np. mial mniejszego i dzieki temu mogla mu czesciej robic loda nie meczac przy tym szczeki :) Albo w jakiej pozycji najbardziej moja dziewczyna lubila sie z nim kochac. Fajnie tez byloby slyszec jak szybko byl w stanie jej dac orgazm w porownaniu do mnie. Albo czy ja bil podczas seksu, albo co mowil do niej na ucho kiedy dochodzil, albo co ona do niego krzyczala i czy on to robil glosniej czy moze ja i jak jest lepiej.
Czemu w sumie nie i tak to robicie miedzy kolezankami ;)

Monika333
Gastarbeiter

Postautor: Monika333 » 24 cze 2008 19:33

brain zadna, nawet z kropkami i wielokropkami :( szkoda . Spruboj moze nie wytna :? Wez przyklad z kolegi user 18... cos tam

Gherbid OK juz jestem znowu dobrze wychowana i kulturalna tylko ze to jest troszeczke nudne :roll: A w komnacie czasami sie robi rzeczy bardzo nie kulturalne.

"Niech porownuje, ja osobiscie chcialbym ...................Czemu w sumie nie i tak to robicie miedzy kolezankami "
Gherbid a to co: szczerosc , wychowanie czy kultura. Mnie sie wydaje ze wszystko razem ja bym dodala jeszcze EROTOMAN GAWEDZIAZ :lol:
Lubi sobie pogadac ZAMIAST :P TO JEST WLASNIE TO CZEGO MY KOBIETY NIE LUBIMY I DLATEGO NIKOGO NIE SPOTKALES kotku I NIE SPOTKASZ nie tylko w UK ale na tej planecie.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 cze 2008 20:02

Wiesz, trudno zebym Cie wzial tu na forum wiec pozostaje 'gawedzenie'. A sadzac po nicku to jestes pewnie za stara i tak ;)

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 24 cze 2008 20:03

Monika333 pisze:A w komnacie czasami sie robi rzeczy bardzo nie kulturalne.

Ale to chyba nie powód aby lansować Okradne cie z twoich pieniedzy, nawet nie wchodz tajemnice wśród znajomych. Taki ekshibicjonizm mnie nie kręci. Zostawiam to ubogim intelektualnie Brytyjczykom :)

Monika333 pisze:Gherbid a to co: szczerosc , wychowanie czy kultura. Mnie sie wydaje ze wszystko razem ja bym dodala jeszcze EROTOMAN GAWEDZIAZ :lol:
Lubi sobie pogadac ZAMIAST :P TO JEST WLASNIE TO CZEGO MY KOBIETY NIE LUBIMY I DLATEGO NIKOGO NIE SPOTKALES kotku I NIE SPOTKASZ nie tylko w UK ale na tej planecie.

A to, to już nie wiem w końcu do kogo było. Troszkę chaosu się wkradło :wink:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 cze 2008 20:11

No, kolezanka troche sie zdenerwowala :)

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 24 cze 2008 20:33

Widzisz problem nie tkwi w tym czy cos zostanie wykropkowane. Ja w tej kwestii preferuje czyny nie slowa.
A jeszcze Martini z Wodka...

pozdrawiam

Monika333
Gastarbeiter

Postautor: Monika333 » 25 cze 2008 11:59

Polskiego chamstwa w czystym wydaniu jest wszedzie pelno wiec, tego zadna Polka i nie tylko Polka, mysle, ze zadna kobieta tego nie chce, nie bede sie wdawala w dyskusje z User 18... cos tam. Kolegami tez raczej nie bedziemy a co do JAKICHKOLWIEK STOSUNKOW to raczej nic z tego. Mysle ze masz jakis powazny problem albo choroba alkoholowa albo jestes narkomanem, albo wszystko razem. na forum mozesz wszystko robic bezkarnie ludzie i tak musza przeczytac a jesli kogos zaczniesz obrazac to tym bardziej beda chcieli pisac a ci ktorzy cie znaja juz nawet nie chca na ciebie patrzec. Zanim skonczysz na ulicy proponowalabym pomoc samemu sobie. Bo po tym jak piszesz masz jakies poklady inteligencji ale niestety tona w alkoholu.
Widze takze objaw zerowej znajomosci kobiet. Piekne kobiety sa zawsze piekne i sa podrywane przez wszystkich facetow niezaleznie od tego ile kto ma lat. Tak sie sklada ze to one decyduja z kim chca isc do luzka nie facet. :lol:

Gherbid, Brain Artur79 fajnie sie gadalo do nastepnego 'przeczytania' na innym forum.
Pozdrawiam

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 25 cze 2008 12:13

Monika333 pisze:Piekne kobiety sa zawsze piekne i sa podrywane przez wszystkich facetow niezaleznie od tego ile kto ma lat. Tak sie sklada ze to one decyduja z kim chca isc do luzka nie facet. :lol:

Uroda pieknych kobiet przemija. Wiem, ze niektore z was zapatrzone w siebie ksiezniczki tego nie widzicie, ale uwierz mi, ze tak jest. A potem jest placz, ze w wieku 35 lat nie ma sie partnera, bo okazalo sie ze juz zmarszczki pierwsze i w glowce nic nie przybylo...
Pozatym piekne kobiety nie sa podrywane przez wszystkich facetow, poniewaz wielu z nich jest niesmialych i tez np. uwaza, ze 'nie zasluguje'.
Jeden z mechanizmow powstawania takiego strachu jest bardzo prosty i powstaje np juz w ostatnich klasach podstawowki, kiedy chlopcy zaczynaja sie interesowac dziewczynami. Grupy tych tzw. silniejszych uczniow, ale moze mniej uzdolnionych intelektualnie, bronia swojego dostepu do tych ladniejszych dziewczyn, co powoduje w reszcie tworzenie sie niskiego poczucia wlasnej wartosci, ktore pozostaje nawet na dlugie lata. W kobietach natomiast, wywoluje emocje ze oni wlasnie o nich walcza (ci 'silni') i podswiadomie powoduje pragnienie bycia z taka osoba. Na zasadzie 'silna osoba obroni jaskinie'. Nie chce mi sie dalej rozwijac tematu bo musze isc do pracy. Ale ze strony kobiet konczy sie to tym, ze mowia 'mezczyzni to swinie'. Zamiast sie zastanowic nad przyczynami takiego stanu rzeczy...
Wiele przykladow takie myslenia kobiet widac na forum i swoja droga jest to bardzo zabawne :)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 25 cze 2008 12:27

Gherbid, Brain Artur79 fajnie sie gadalo do nastepnego 'przeczytania' na innym forum.

ochujalas ? ;) malo jest kobiet ktore maja odrobine mniej schematyczne poglady, zwlaszcza na forum, nie sadzisz ze poddawanie sie przez jednego przecpanego lansera fantaste to troche oznaka slabosci [branie pod wlos :twisted:] jak Ty bys sie poczula jakby tak zaraz wyszedl kiedy dopiero co wszedlem (o forum mowie ma sie rozumiec :P)

user1814656: do twojej opowiastki dodam tyle, ze tacy zgnebieni kolesie albo sobie z tym radza normalnymi sposobami, albo proboja podniesc swoj status u kobiet kupujac sobie rozne "przedluzki fiuta" jak szpanerski samochod, drogie ciuchy, "kupowanie" kobiet prezentami. ci najbardziej patologiczni pisza swoje opowiadania fantastyczne na forum :P
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008 12:34 przez Artur79, łącznie zmieniany 1 raz.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 25 cze 2008 12:32

Artur79 sie zakochal Artur79 sie zakochal :lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 25 cze 2008 12:36

niemozliwe, nie widzialem jej nago :P

Seba78
Gastarbeiter

Postautor: Seba78 » 01 wrz 2008 01:31

AnkaMak pisze:Chlopaki, znowu zbaczamy z tematu...

A ja bym chciala wiedziec do czego Ci potrzebni ci fajni, POLSCY faceci na poziomie? Jakies specjalne przeznaczenie?

jak chcesz ich znalezc to szukaj wszedzie gdzie niema polakow ;]

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 01 wrz 2008 09:40

jestescie z useremcostam siebie warci widac

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 01 wrz 2008 15:37

Mam nadzieje ze nie masz na mysli mnie...

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 02 wrz 2008 09:16

nie no skad, przeciez to nie ty jedziesz po polkach :) chyba ze juz ci przeszlo ?

Wróć do „GREATER LONDON”