wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik

Czy wolisz jechac z bialym kierowca taxi?

Wole bialego kierowce taxi
5
45%
Wole czarnego kierowce taxi
1
9%
Nie mam zdania
5
45%

Liczba głosów: 11

user845560
Gastarbeiter

Kierowcy kat.B do Londynu potrzebni £15/h - £25/h

Postautor: user845560 » 18 wrz 2008 02:48

Potrzebni Polscy kierowcy z kat.B
Kontraktowe 'czyste' prace (z i do lotnisk) za prowizje dla biura.

Zainteresownych prosze o odwiedzenie strony
www: Gatwick Airport Taxi

i kontakt na adres info@123-taxi.co.uk

--
Gatwick Airport Taxi
http://www.123-taxi.co.uk

Lukasz00
Gastarbeiter

Postautor: Lukasz00 » 29 wrz 2008 11:05

Witam wyslalem wiadomosc na e-mail prosze o odpowiedz.Pozdrawiam.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 29 wrz 2008 15:25

Dlaczego w ankiecie nie ma odpowiedzi 'Jest mi to obojetne' ?

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 29 wrz 2008 15:36

Bo nie mam zdania wyczerpuje kwestie?

(chyba ze teraz zostalo dodane)

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 wrz 2008 16:07

ciekawe wyniki, swoja droga...

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 29 wrz 2008 16:11

Wiesz, anonimowe, _nikt_ nie skasuje bo to niezgodne z czymstam sramtym owamtym.
Szczerosc... to sie nazywa.
8)

Ja sie jakos nie dziwie...

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 wrz 2008 16:17

przeciez nie mowie, ze sie dziwie, tylko ze ciekawe wyniki

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 29 wrz 2008 16:38

coz to za kretynskie pytanie? Czemu nie ma odpowiedzi: "wole jechac z uprzejmym kierowca taxi znajacym miasto?"

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 wrz 2008 17:13

hmm... ja malo jezdze taksowkami, ale ostatnie dwa przyklady:

1. jade z IKEI, kupa towaru (6 toreb), czarny kierowca (Jamajczyk) mnie wiezie, z radia leci reggae, gosc sobie podspiewuje. przed domem wypakowal, zaproponowal ze wniesie (i wniosl!) i ucieszyl sie z napiwku.

2. jade na Victorie, zlapac autobus na lotnisko. bialy kierowca, Anglik. podaje mu kartke z adresem, a on sie pyta ktory dworzec Victoria. Nie pomogl mi wlozyc walizki do bagaznika ani jej wyciagnac na dworcu, wysadzil mnie w zlym miejscu i wiozl mnie naokolo.

i co ja mam zaznaczyc w tej ankiecie? kupa swietnych bialych kierowcow mnie wiozla, jak i beznadziejnych czarnych, a najbardziej sobie chwale pewna firme z Bayswater (Irakijczycy). grzeczni do przesady, rozsadne ceny i czyste samochody.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 29 wrz 2008 17:47

brain pisze:Bo nie mam zdania wyczerpuje kwestie?

(chyba ze teraz zostalo dodane)

Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to znaczy zupelnie cos innego.
Bo zdanie mam takie ze jest mi to obojetne (lub uscislajac, kolor skory nie ma dla mnie znaczenia)
'Nie mam zdania' mialoby zastosowanie do sytuacji, kiedy nie wiedzialbym co odpowiedziec i/lub nie bylbym zaznajomiony z tematem.
Dlatego niestety nie moge odpowiedziec na pytanie w tej ankiecie i wydaje mi sie ona byc bardzo tendencyjna.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 29 wrz 2008 18:35

usercostam - tak masz racje to jest twoje zdanie, gdy ktos nie ma zdania na ktoras ze stron lub jest mu to obojetne moze zaznaczyc odpowiedz 3. w ankiecie zawsze komus nie podpasujesz bo ma jakies tam zdanie.

Ania - to strasznie wielka proba byla 2 przejazdy, i niestety z Victoria tak jest ze sa 3 stacje w malej odleglosci od siebie, jednak z walizeczka jakby percepcja odleglsci sie zmienia. Dyskusje kto jakiej muzyki slucha to tez raczej na potrzebe ubarwienia pozytywnego nie skomentuje... Wsiadlem do taksowki, pierwsze co mnie urzeklo to czystosc wnetrza i usmiech kierowcy, z glosnikow saczylo sie "Allegro ma non tropo" uspokajajaco tulac mnie podczas podrozy...

aa i zapomnialbym, jak juz nie chcecie byc postrzegani jako rasisci, to przestancie sie w ten sposob czepiac ankiety, czepiacie sie jak w kolejce po Häagen-Dazs, ze ktos was zapytal czy smietankowe czy kawowe...
No offens..

A teraz tak calkiem z innej beczki, przyczepie sie do ankiety w sposob bardziej przemyslany niz ideologiczne brednie, lub "napisze tak bo tak wypada".
Jaki cel ma ankieta o tym ksztalcie i formie, w watku o wiadomej tresci?
Zapytam przewrotnie autora: Ilu widziales ciemnoskorych polakow z prawojazdy kat. B szukajacych pracy na polskich stronach jako kierowcy minicab?

Jezeli juz chciales sie dowiedziec o preferencje seksualne narodu przyjezdzajacego na wyspy to prosciej bylo:

Czy chetniej jechalbys z :
Kierowca z polski?
Kierowca nie z polski?
Obojetne (lub nie mam zdania, wali mnie to)?

To oczywiscie tylko moje prywatne wyrazone publicznie zdanie,

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 wrz 2008 18:55

brain co Ty pleciesz, trzy stacje obok siebie?! pisze wyraznie, ze dalam kierowcy kartke z adresem stacji, ktore stanowisko i dokad jade, mam go poglaskac po glowce, bo nie ma pojecia z ktorego dworca odjezdzaja autokary na lotnisko? btw - ta niby 3 stacja to metro, wiec nie nie liczy.
poza tym opisalam dwie OSTATNIE przejazdzki, nie WSZYSTKIE przejazdzki, czytaj uwazniej.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 29 wrz 2008 19:11

znaczy ze mial ci pod stanowisko podwiezc? (nie moglem sie powstrzymac)

Umknelo mi to "dwie ostatnie" nie wiem czemu... rzadko mi sie to zdarza.

Jestes pewna, ze bylo napisane na kartce "Victoria Coach Station main enterance"
czy victoria - lotnisko - autobus? (joke) :)

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 wrz 2008 19:22

zgadza sie, mial mnie podwiesc pod stanowisko. cos w tym nadzwyczajnego?
na karteczce, byl dokladny adres: Victoria Coach station, ilestam Buckingham Palace Road, numer stanowiska, nazwa przewoznika i czas odjazdu, wiec prosciej sie nie dalo.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 29 wrz 2008 19:31

Hmmm, tak.

hmmm bylem tam chyba z raz w zyciu i jakby jest zakaz wjazdu na teren dla czegokolwiek co nie jest autobusem...

Wróć do „Śmietnik”