baxtter pisze:Dziekuje jeszcze raz za wszystkie posty i przepraszam za niecierpliwość ale jestem tylko kolejnym Polakiem w tym obcym kraju, który przyjechał tu nie po worek pieniędzy, ale po to żeby szybciej i lepiej nauczyć się języka i z winy tego kraju został bez dokumentu....
usercostam pisze:baxtter pisze:Dziekuje jeszcze raz za wszystkie posty i przepraszam za niecierpliwość ale jestem tylko kolejnym Polakiem w tym obcym kraju, który przyjechał tu nie po worek pieniędzy, ale po to żeby szybciej i lepiej nauczyć się języka i z winy tego kraju został bez dokumentu....
Aha, czyli ty jestes ten lepszy, bo nie przyjechales po funty ? Ja p...... wez spadaj koles bo mi ciebie zal
aina24 pisze:usercostam pisze:baxtter pisze:Dziekuje jeszcze raz za wszystkie posty i przepraszam za niecierpliwość ale jestem tylko kolejnym Polakiem w tym obcym kraju, który przyjechał tu nie po worek pieniędzy, ale po to żeby szybciej i lepiej nauczyć się języka i z winy tego kraju został bez dokumentu....
Aha, czyli ty jestes ten lepszy, bo nie przyjechales po funty ? Ja p...... wez spadaj koles bo mi ciebie zal
i wlasnie to jest ta roznica miedzy toba a baxtterem user.. tzn inteligencja...
a dokladnie co was rozni z baxtterem to prawidlowe zespolenie komorek mozowych, co umozliwia prawidlowe funkcjonowanie mozgu, w baxttera przypadku odziwrciedla sie to w prawdziwej plencie zycia, ze czlowiek zdolny jest do robienia kilku rzeczy na raz, mozna myslec i pracowac, rozumiejac te spojnosc szare komorki podpowiedzialy baxterowi ze jadac do angli moze i zarabiac funty i uczyc sie angielskiego, dzieki prawidlowej spojnosci komroek mozgowych jedno nie kontardyktuje z drugim. U ciebie szare komorki widocznie biegaja gdzies po calym ciele, nie wspolpracuja ze soba przez co powoli twoj mozg zmienia sie w KIELBASE, gdzie zaawansowanym i niezaprzeczalnym symptomem tego jest fakt, ze wydaje ci sie, ze czlowiek moze tylko albo pracowac albo myslec, jadac do anglii znaczy pracowac, i wydaje ci sie, ze nauka ang to choroba i ze trzeba czuc zal dla tej osoby.. itd
so sad.. biedny user
aina24 pisze:
Dear Sir/Madam
I have recently applied for home office. My application form has been sent on (data). Could you please inform me when you are going to send me my ID card and when and where I can collect it. I would be greatful if you send it to me as soon as possible as I need to travel abroad.
Emigrantka pisze:aina24 pisze:
Dear Sir/Madam
I have recently applied for home office. My application form has been sent on (data). Could you please inform me when you are going to send me my ID card and when and where I can collect it. I would be greatful if you send it to me as soon as possible as I need to travel abroad.
Aina, rozbawilas mnie do lez, prosze bardzo nie p... juz nigdy wiecej ze cale zycie w UK mieszkasz.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości