Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 lis 2010 11:13

aha myslalam ze do mnie... 8)

to co moj post cytujesz..

skoro nie tzn ze wszystko z toba w normie :lol:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 lis 2010 11:15

aaaa nie zauwazylam, ze tam user sie w moim poscie zaplatal :lol:

BeataNawrot
Gastarbeiter

Re: Makijaż permanentny...

Postautor: BeataNawrot » 26 lip 2012 04:26

[quote=\\"nielus\\"]pytanie do osob ktore wykonywaly w Londynie makijaz permanentny- czy macie jakies godne polecenia lingeristki wykonujace tego typu makijaz, a moze ktoras z was korzystala z uslug p.Doroty Bylicy???? Ktos polecil mi ta osobe ale wole skonsultowac z wieksza grupa kobiet ktore korzystaly z jej uslug!
[/quote]

Bylam 4 miesiace temu w gabinecie \\"Panther Eyes\\" w Londynie. Makijaz permanentny jak marzenie, praaawie nie bolalo a pigment i sprzet najwyzszej jakosci.
Bardzo mila i profesjonalna lingeristka z bardzo wysokimi kwalifikacjami od wizazu po makijaz permanentny (Pani Ania Konewka) dobrala mi kolorystyke i zarys idealnie az sama bylam mile zaskoczona. Nie zdawalam sobie sprawy, ze tak bardzo in plus moze odmienic nie tylko elegancki makijaz permanentny ale co najwazniejsze dobrze dobrany i wystylizowany.
Jedyny minus to terminy - jest niezla kolejka...ale dobre ceny, perfekcjonizm, sterylny i elegancki gabinet w Londynie (nie wspomne o pysznej kawce :-) ) oraz zadnych problemow z korektami! Kolezanka gdzies sie naciela i poprawiala 6 razy! ...
Jestem zapisana juz na usta i dostalam rabacik bo dwie znajome pofrunely z polecenia do tego samego gabinetu w Londynie.
Goraco polecam nie tylko gabinet ale tez sam makijaz permanentny - efekt swietny i codziennie spie 30min dluzej :-)
Tutaj sa ceny, namiary, foty zaraz po zabiegach i opisy makijazu permanentnego: www.panthereyes.co.uk

Lucky81xxx
Gastarbeiter

:-)

Postautor: Lucky81xxx » 24 lut 2014 00:31

witam!
JA MIAŁAM OKAZJĘ PRZEKONAC SIĘ O UMIEJETNOSCIACH PANI DOROTY. PROFESJONALNA I POSIADAJACA OGROM WIEDZY OSOBA. WSPOLPRACUJACA ZE MNA JAKO KLIENTKA. WYKONALA MI MAKIJAZ PERMANENTNY BRWI. JESTEM POD WRAZENIEM DOBORU KSZTALTU I WIEDZY O TECHNIKACH WYKONANIA :-) BONUSEM JEST SPOSOB BYCIA PANI DOROTY. NIE WYSTARCZY BYC SPECEM W DANEJ DZIEDZINIE TRZEBA MIEC CIERPLIWOSC DO KLIENTA I WZBUDZAC ZAUFANIE. POLECAM TE PANIA I Z PEWNOSCIA WRÓCĘ PO JESZCZE JESLI NADARZY SIĘ TAKA OKAZJA. POZDRAWIAM!

ironick
Emigrant

Re: :-)

Postautor: ironick » 24 lut 2014 01:21

Lucky81xxx pisze: witam!
JA MIAŁAM OKAZJĘ PRZEKONAC SIĘ O UMIEJETNOSCIACH PANI DOROTY. PROFESJONALNA I POSIADAJACA OGROM WIEDZY OSOBA. WSPOLPRACUJACA ZE MNA JAKO KLIENTKA. WYKONALA MI MAKIJAZ PERMANENTNY BRWI. JESTEM POD WRAZENIEM DOBORU KSZTALTU I WIEDZY O TECHNIKACH WYKONANIA :-) BONUSEM JEST SPOSOB BYCIA PANI DOROTY. NIE WYSTARCZY BYC SPECEM W DANEJ DZIEDZINIE TRZEBA MIEC CIERPLIWOSC DO KLIENTA I WZBUDZAC ZAUFANIE. POLECAM TE PANIA I Z PEWNOSCIA WRÓCĘ PO JESZCZE JESLI NADARZY SIĘ TAKA OKAZJA. POZDRAWIAM!

i czegoz sie tak "dzesz'
myslisz, ze jak krzyczysz capsem (i pogrubieniem) to zachecasz do czegos?
wrecz przeciwnie
pierwszy wyraz napisany normalnie - da sie? DA!!!

Emigrantka
Rezydent

Re: Makijaż permanentny...

Postautor: Emigrantka » 24 lut 2014 01:26

BeataNawrot pisze: www.panthereyes.co.uk

Ludzie, wpisujcie ostrzezenie jek na stronie jest MUZYCZK (bleeeeee)

1.20 rano, czlowiek sobie klika na linka a tu lubudubu na cala moc z kompa.. ja piernicze.... :roll:

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 24 lut 2014 01:38

otworzylam ten link przyciszony ;)
i, poniewaz jestem laikiem - to czy te zabiegi robi sie w pelnym makijazu, a nawet w jego nadmiarze? (na jednym zdjeciu to mozna by go skrobac :D) o ps nie wspominajac, a szkoda, ze jest

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”