)
 ) Kochani,chyba mam ten sam problem,chociaz nie jestem pewna do konca,gdyz te robale u mnie wygladaja inaczej niz na zdjeciach,Mianowicie sa podluzne,waskie i maja jasno czarny kolor, sa w paski,a pod spodem sa biale.boje sie ze to moga byc mlode,tylko nie wiem skad sie wziely bo mieszkam tu ponad pol roku i zauwazylam je dopiero teraz.Zadnych mebli z wystawek nie znosilismy.zagladam nieraz w nocy po pokojach ale ich nie widze.boje sie przeprowadzac gdyz jak wezme swoje rzeczy to pewnie beda tam pochowane i taki sam problem bede miala znowu.prosze o jakas rade i moze zdjecie jak wygladaja mlode.
 Kochani,chyba mam ten sam problem,chociaz nie jestem pewna do konca,gdyz te robale u mnie wygladaja inaczej niz na zdjeciach,Mianowicie sa podluzne,waskie i maja jasno czarny kolor, sa w paski,a pod spodem sa biale.boje sie ze to moga byc mlode,tylko nie wiem skad sie wziely bo mieszkam tu ponad pol roku i zauwazylam je dopiero teraz.Zadnych mebli z wystawek nie znosilismy.zagladam nieraz w nocy po pokojach ale ich nie widze.boje sie przeprowadzac gdyz jak wezme swoje rzeczy to pewnie beda tam pochowane i taki sam problem bede miala znowu.prosze o jakas rade i moze zdjecie jak wygladaja mlode.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 17 gości