umowe zawsze podpisuj.. nawet tzw simple, ze tylko wymionione ile zaplacone, data i podpisy. Mozna tez zarzadac potwierdzenia tozsamosci. Przy jakis problemach to jest bardzo wazne. Kilka miesiecy temy moja znajoma miala problem ze wspollokatorami, nie chcieli jej oddac dypositu i kazali natychmiast sie wyprowadzic bo wyrzuca reczy, zapomieli chyba, ze na samomym poczatku podpisali umowe o dypozyt. To bardzo wspomoglo moje dalsze kroki, bo oczywiscie niezle ich urzadzilam

skarga tu skarga tam .. ale no wlasnie trzba znac dane, ja kolezanke odwiedzalam czasem, po gebach wiedzialam,ze beda w pzyszlosci cos krecic wiec sama jak ich nie bylo w dokumentch poszukalam od kogo wynajmuja itd.. ale im kopara opadla jak pokazalam kopie wszystkiego co mi bylo potrzebne itp..
no wlasnie jak takim pacanom pokazywac cos to wazne tez,ze to kopia bo oryginal moze zawsze wyrwac z reki i juz nie masz, wiec kopie od razu robic..
za duzo nie chce informacji podawac, bo moze tez na londynku siedza

ale poprostu radze wszystkim zawsze dokladnie upowenic sie, ze sie wie te podstawowe informacje

kretaczy pelno