usercostam pisze:In Vitro - z jednej strony wpadka bez ruchania, z drugiej lepiej mieć własnego bachora niż niańczyc cudze.
Biorąc pod uwagę powyższe, lepiej In Vitro i mieć pewność, czyli ZA.
SadiBaxton pisze:usercostam pisze:In Vitro - z jednej strony wpadka bez ruchania, z drugiej lepiej mieć własnego bachora niż niańczyc cudze.
Biorąc pod uwagę powyższe, lepiej In Vitro i mieć pewność, czyli ZA.
eeeeeee![]()
![]()
okeeeej
ale odnioslem wrazenie ze chyba nie wiesz co to jest in vitro![]()
![]()
![]()
in vitro nie jest wpadka bo dziecko jest jak najbardziej chciane chyba nie ???
usercostam pisze:Niektóre kobiety sobie robią In Vitro same, dlatego ważne by po stosunku zawsze samemu wyrzucać prezerwatywę.
Były przypadki, że kobieta ściągała gumę mówiła, że idzie wyrzucić i się umyć, następnie z w łazience z apteczki wyciągała strzykawkę, zasysała nasienie i sobie wstrzykiwała w pochwę.
Co do procedury medycznej, to chyba nie sądzisz, że większość Polaków zna się na angielskiej terminologii medycznej na poziomie, że mogliby zrozumieć o co chodzi?
SadiBaxton pisze:Tym razem ja podniosę kolejny temat
jak w tytule In Vitro - jakie wasze zdanie?
aina24 pisze:SadiBaxton pisze:Tym razem ja podniosę kolejny temat
jak w tytule In Vitro - jakie wasze zdanie?
pytanie nieco z cyklu miec dzieci czy nie?..
jak sie nie da zajsc w ciaze a jest szansa, ze in vitro sie da to oczywiscie, ze ludzie sie decyduja, niby dlaczego nie... jak dla mnie to nie ma o czym tu dyskutowac.
SadiBaxton pisze:usercostam pisze:Niektóre kobiety sobie robią In Vitro same, dlatego ważne by po stosunku zawsze samemu wyrzucać prezerwatywę.
Były przypadki, że kobieta ściągała gumę mówiła, że idzie wyrzucić i się umyć, następnie z w łazience z apteczki wyciągała strzykawkę, zasysała nasienie i sobie wstrzykiwała w pochwę.
Co do procedury medycznej, to chyba nie sądzisz, że większość Polaków zna się na angielskiej terminologii medycznej na poziomie, że mogliby zrozumieć o co chodzi?
![]()
![]()
no wlasnie to o czym piszesz to nie jest in vitro tylko ten tzw ''sposob'' o ktorym pisalem ja
in vitro jest zaplodnieniem poza ustrojowym i wprowadzeniu do macicy zaplodnionej zygoty aby dalej sie tam rowijala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości