do NO TO CO-dziekuje Ci za wsparcie na tym forum,slusznie podkreslilas ,ze nie wazne w co kto wierzy i kim jest wazne ,ze szukam kolezanki do pogadania i mile spedzania czasu czy to jest dla mnie zabronione? daro43-czy uwazasz mnie za przegrana osobe?kazdy ma prawo byc kim chce a ja nie robie w zyciu czegos co mogloby zaszkodzic drugiej osobie,a ezoteryka podkreslam jeszcze raz jest szrokim pojeciem i w zasadzie ty wybierasz czy chcesz byc w jasnej czy ciemnej sferze swego zycia,skad w tobie tyle nietolerancji?wyplywa to z twojej polskiej mentalnosci,bo wlasciwie kim ty jestes aby mnie osadzac?nawet mnie nie znasz a ty?spojrz na siebie jak bardzo chcesz mnie upodlic w swoich wypowiedziach na moj temat.UCZ SIE TOLERANCJI CHLOPTASIU- nie osadzaj i nie krytykuj bo ty sam zostaniesz nieslusznie osadzony.Mimo wszystko zycze ci DARO43 wiecej tolerancji i pokory.wszystkiego dobrego daro.
do NO TO CO milo mi,ze wsrod tylu hipokrytow na tymze forum znalazlam bratnia dusze i normalna osobe.DZIEKI,ZE JESTES.