I TO DO WŁASNYCH RODAKÓW SKAKA SIĘ "DO GARDŁA"! WSTYD WSTYD WSTYD!!!!!!
R E W E L A C J A
Zwlaszcza ze oskarzasz nas o nieuprzejmosc broniac goscia ktory pisal tak "grzeczne, mile i uprzejme teksty":
Siedzisz aby na komputerku i pikasz. A kobitke pewnie sasiad posuwa
A jak chcesz i ty dostac [piii...]. to mozemy ustawke zrobic.
To podprowadz swoja kobitke do mnie bo ja sobie nie wyobrazam jak taka osoba jak ty moze sprawiac jej przyjemnosc
To sie nazywa relatywizm moralny, prosze pani.
MARC- jako moderator nie świecisz przykładem,sam powinienes wlepić sobie ostrzezenie
Wypowiadajac sie w dyskusji wypowiadam sie jako uzytkownik a nie moderator. Wypowiadajac sie jako moderator pisze na czerwono i dopisuje sie wtedy w postach innych. Jako uzytkownik mam praow do wlasnych opinii, tak samo jak ty. Powiem wiecej, mam nawet prawo do niezgodzenia sie z twoimi opiniami. Zapewniem cie iz zaden z moich postow nie lamal regulaminu tego forum, wiec i ostrzegac sie nie mam przed czym.
Wracajac do meritum: kazda z osob ktora obrazilas swoim postem ma od kilku do kilkunastu pochwal od uzywtkownikow. Pochwal glownie za okazana pomoc. Jesli draznia cie ludzie nie "przemadrzali" ale majacy wlasna opinie i potrafiacy ja uzasadnic to proponuje od dzisiaj zaprzestac jakiegokolwiek dialogu.
ps:
czarnas pisze:WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD nie macie za grosz ambicji.Najlepiej jest bronić obcych a swoich?? co????
swoich???
Udalo ci sie mnie rozbawic. Niedlugo Desperate Houswives, juz jestem w dobrym humorze od poczatku filmu.