O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 01 cze 2008 21:57

Marc strach to moze zbyt duze slowo, ale musze byc czujny... 8)

pozdrawiam
ps. w morde gdzies napisalem Mark, sorry nie chce mi sie szukac gdzie :) ale moge wam zapytanie do SQL-a napisac zeby zmienilo wszystkie moje wypowiedzi Mark na Marc :)

pytonik
Gastarbeiter

Postautor: pytonik » 01 cze 2008 22:04

jak narazie to ty Mareczku zblizasz sie poziomem do Gonza bo skoro uwazasz ze jestem glupi to nie powinienes ze mna rozmawiac. A ty caly czas mi odpisujesz bo mysle ze sie bardzo denerwujesz lalusiu. No a teraz juz wez do reki lupe i pencetke zrob trzepanko i jak radzisz mi idz spac. Powodzenia.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 cze 2008 22:06

brain pisze:ps. w morde gdzies napisalem Mark, sorry nie chce mi sie szukac gdzie

Nie przeszkadza mi to, juz slyszalem moje imie w tylu odmianach :)

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 01 cze 2008 22:20

Jestescie wstretni delikatnie mówiąc,wasze posty posuwaja się do nieprzyjemnych słów.Kazdy z was uważa sie za inteligentnych a piszecie okropnie.Jak sie tego czyta to az na wymioty bierze człowieka,że tak się traktujecie.Macie ciężkie charaktery nie da się z wami porozmawiac,udzielacie się na forum po co???? po to żeby innym sprawiac przykrość???Gdzie kultura osobista,że zwykłe tematy zachodzą za daleko?! bo chyba jej brak! I TO DO WŁASNYCH RODAKÓW SKAKA SIĘ "DO GARDŁA"! WSTYD WSTYD WSTYD!!!!!! potraficie ze zwykłego tematu gdzie mozna wymienic poglady zrobic bure! nie rozumiem was,naprawde nie umiecie rozmawiac.Na forum utworzyła sie trójca,która bywa nieprzyjemna z byle powodu LUDZIE co wy nie macie problemów???? MARC- jako moderator nie świecisz przykładem,sam powinienes wlepić sobie ostrzezenie! nie jeste inny więc tez powinienes wazyć co mówisz,bo potem bedziesz się dziwił jak ludzie bedą pisać.Drażnią mnie tacy przemądrzali ludzie,jest mi przykro że nie da się z wami normalnie porozmawiać wymienić poglądów,bo od razu halo jakies i że nie można miec swojego zdania.Zbulwersowały mnie wasze posty ostatnie,az nie dobrze jak się to czyta.Teraz po tym co napisałam zrównacie mnie pewnie równp- można przewidzieć wasze zachowania,bo musi byc po waszemu,a innym odbieracie prawo głosu, i sami nie przyjmujecie krytyki!!!!!!!!!! Powinniśmy zamieścić post o temacie "ZASTANÓW SIĘ !) RAZY NIM WEJDZIESZ NA FORUM LONDYNKA! TAKI POST PROPONUJE

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 01 cze 2008 22:28

TO WŁAŚNIE SA POLACY!!!!! WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD nie macie za grosz ambicji.Najlepiej jest bronić obcych a swoich?? co????

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 cze 2008 22:30

I TO DO WŁASNYCH RODAKÓW SKAKA SIĘ "DO GARDŁA"! WSTYD WSTYD WSTYD!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

R E W E L A C J A

Zwlaszcza ze oskarzasz nas o nieuprzejmosc broniac goscia ktory pisal tak "grzeczne, mile i uprzejme teksty":

Siedzisz aby na komputerku i pikasz. A kobitke pewnie sasiad posuwa

A jak chcesz i ty dostac [piii...]. to mozemy ustawke zrobic.

To podprowadz swoja kobitke do mnie bo ja sobie nie wyobrazam jak taka osoba jak ty moze sprawiac jej przyjemnosc

To sie nazywa relatywizm moralny, prosze pani.

MARC- jako moderator nie świecisz przykładem,sam powinienes wlepić sobie ostrzezenie

Wypowiadajac sie w dyskusji wypowiadam sie jako uzytkownik a nie moderator. Wypowiadajac sie jako moderator pisze na czerwono i dopisuje sie wtedy w postach innych. Jako uzytkownik mam praow do wlasnych opinii, tak samo jak ty. Powiem wiecej, mam nawet prawo do niezgodzenia sie z twoimi opiniami. Zapewniem cie iz zaden z moich postow nie lamal regulaminu tego forum, wiec i ostrzegac sie nie mam przed czym.

Wracajac do meritum: kazda z osob ktora obrazilas swoim postem ma od kilku do kilkunastu pochwal od uzywtkownikow. Pochwal glownie za okazana pomoc. Jesli draznia cie ludzie nie "przemadrzali" ale majacy wlasna opinie i potrafiacy ja uzasadnic to proponuje od dzisiaj zaprzestac jakiegokolwiek dialogu.

ps:

czarnas pisze:WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD nie macie za grosz ambicji.Najlepiej jest bronić obcych a swoich?? co????

swoich??? :lol: :lol: :lol:

Udalo ci sie mnie rozbawic. Niedlugo Desperate Houswives, juz jestem w dobrym humorze od poczatku filmu.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2008 22:39 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 2 razy.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 01 cze 2008 22:31

Czarna, nie jestem wstretny ( no moze czasem jak bekam lub puszcze wiatry ) ale tutaj staram sie naprawde bardzo delikatnie ubierac w slowa niektore poczynania forumowiczow. Nie jestem w zadnej 3-cy poprostu pisze swoje zdanie na dany temat. Jezeli ktos mnie obraza mowiac "ty ch..." ja go moge obrazic ubierajac to w iscie Mickiewiczowskie slowa, efekt ten sam a daje do myslenia, jezeli ktos ma inne zdanie (popatrz na wiele dyskusji pomiedzy mna a Marc`iem) tez to szanuje, wymieniamy sie pogladami bez skakania sobie do gardel, jechania po kobietach, rodzinach itp...
Kazdy ma inny sposob wyrazania mysli co rozumiem, ale niektore sposoby trzeba wlasnie pietnowac. Zadam Ci bardzo przewrotne pytanie: Zgadnij po wypowiedzeniu jakiego slowa pozna Cie kazdy doslownie kazdy obywatel tego kraju (zrobimy jak milionerach):
a) Milosc
b) Dzien Dobry
c) Dziekuje
d) K u r ......

Moze czasem ciut przesadzam ale naprawde bardzo mi zalezy aby moi rodacy nie byli postrzegani jako bluzniaca, ograniczona trzoda i staram sie to im uzmyslawiac. Tak samo jak nie papier robi z ciebie inteligenta badz sprawia, ze jestes lepszy... ale to jak sie zachowujesz... a moze nawet w druga strone pewnego rodzaju papiery do czegos zobowiazuja.

Nie mowie oczywiscie, ze wszyscy tacy sa, i zauwaz, ze naprawde bardzo staram sie punktowac swoje wypowiedzi w konkretnym kierunki i do/o konkretnego/m odbiorcy/a.

pozdrawiam
ps. jak minal weekend ?

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 01 cze 2008 22:35

Za daleko wszystko dochodzi pisze ogólnie takze zeby sie liczyc ze słowami bo to nie przyjemne.Moje zdanie jest wyrazone w postach ze odbieracie innym prawo do własnej opinii , wy nie zwracacie uwagi,badż tłumaczycie coś,ale narzucacie.Ty byłeś tego przykładem dla mnie właśnie narzucenia mnie czegoś.Sory ze się nie zgadzamy,ale to moje zdanie i mam prawo do niego

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 01 cze 2008 22:38

Jezeli czarna pijesz do moich postach o pracy to raczej przedstawialem Ci realia. Ale moglas to odebrac jako pchanie... coz przepraszam.

pozdrawiam

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 cze 2008 22:42

ok, pytam obecnych: zamknac temat i zakonczyc to? Bo sie nieciekawie robi.

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 01 cze 2008 22:43

Tak wiem po czym a raczej po którym słowie kazdy moze poznać Polaka :-) tylko że tego raczej nie da się zmienić.Co do typu pisania,wiec Marc kilkanascie postów chyba wstecz tez byłeś nie przyjemny więc nie mozna się dziwić że ktoś oddaje tym samym rozumiesz??????? Brain- w swoich wypowiedziach fakt wazysz słowa jesteś mniej drastyczny niz Marc i ja osobiście wole tego typu wypowoiedzi,niz drastyczne i nie przyjemne,bo już taką okazje miałam by to odczuć,właśnie czasem lepiej ustapic i zmienic temat,niz potem to wszystko przeglądać.No sory to dzisiejsze to naprawde jest wstretne.....i jeszcze w moim temacie postu........!!!!!!!!!!! :-) heheheehe

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 cze 2008 22:45

no wiesz, wstretne jest z powodu smarkatych postow pytonika z nie z powodu naszych odpowiedzi na nie.

To co, zamykamy? Czarnas to twoj temat.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 01 cze 2008 22:47

A Ty nie odpowiadasz na pytania, lyso Ci?
ps. jak minal weekend ?

pozdrawiam
ps. autorka moze niech sie wypowie czy zamknac

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 01 cze 2008 22:49

czemu zamknąć nie chyba ;-) dodajmy jakis ciekawy watek i bedzie oki, tylko ciekawy!!! heheheheh,pozdrawiam

pytonik
Gastarbeiter

Postautor: pytonik » 01 cze 2008 23:05

Dobra to ja zaczalem i ja skoncze. Przepraszam wszystkich za tresc moich postow i wszystkich ktorych ta tresc mogla dotknac. Nie bede sie klocil bo to jest bez sensu. Czarnas sorki ze musialas to wszystko czytac.

Wróć do „Hyde Park”