Matti33 pisze:ania36
Temat zamieściłem na obydwu forach,jednocześnie ... Na tamtym NIE piszę już,bo NIE będę dyskutował z ludźmi NIE znającymi Mojej sytuacji oraz NIE wnoszącymi nic do Otwartego Przeze Mnie Tematu . Szkoda czasu na Mało konkretne oraz nic nie dające Dyskusje . A Ja czasu NIE mam, więc ?.
I NIE zamknąłem Tematu na Moja Wyspa.co.uk - NIE kłam.
"cwaniak" ???. Śmieszna jesteś. No,ale myśl Tak dalej . NIE będę cię wyprowadzał z błędu, bo kimże niby jesteś ?. Kolejnym hipokrytą. NIE musisz Mi wierzyć . Na takich jak TY,NIE zależy Mi . Myśl sobie o Mnie, co tylko tam zapragniesz . Prawda i TAK Zawsze Się Obroni . NIC więcej NIE mam ci do Powiedzenia ...
A Pozostałym Życzę Udanej Niedzieli . .
Matti33 pisze:Ataki, To miewam CODZIENNIE ... "Litość" ? NIE jest Mi potrzebna .
Jest TAK,jak Pisałem . "Kolega" ??? KŁAMCA raczej . Nazmyślał o UK a potem kontakt Uciął ( Ze wstydu? NIE wiem ... ) ...
"Idiota" ? Gdybyś Umierała cierpiąc codziennie,NIE mogąc zjeść praktycznie Niczego z Zastrzykiem ( Penn Jednorazowy ... ) ADRENALINY pod ręką, Gdy reakcja Anafilaktyczna ( Wstrząs ) nastąpi , To zapewne Też byłabyś ZDESPEROWANA ...
Ale, co ty możesz Wiedzieć ?. NIE wegetujesz w Ten sposób Co Ja . Potrafisz tylko naskakiwać chamsko na Człowieka, Nie znając Go, Nic o Nim NIE wiedząc ...
Czytaj Ze Zrozumieniem . . Spokój,Życzliwość a NIE chamstwo i Agresja ...
Dogadać Się Ze Specjalistą ?. Mam Papiery,Wszystkie Wyniki Badań od Polskich specjalistów i NIE Tylko Polskich, Profesorów,z Klinik na Angielski Przetłumaczony - Przysięgle ...
Zeskanować i Przesłać ??? Abyś się udławiła nimi i Tym Swoim brakiem Zrozumienia Drugiej Osoby oraz Nieżyczliwością ??? .
Szukam Pomocy,chociażby Porady u Normalnych Życzliwych Ludzi . Założyłem Temat z Prośbą . Jak NIE Chcesz Mi Pomóc, To po co Tutaj piszesz i BEZPODSTAWNIE na Mnie naskakujesz ? .
Więcej ci NIE odpiszę, bo To Mija Się z Celem . Ci,Którzy Mi Pomogą, Poznają Mnie Osobiście Będą WIEDZIEĆ i WIDZIEĆ,że NIE kłamię .
A ty Dalej LECZ swoje KOMPLEKSY Atakami na Osoby,Których nawet na Oczy Nie widziałaś, Nie porozmawiałaś z Nimi, Nie wiesz Jakimi Osobami Są ... Jakież to Polskie - PRAWDA ??.
Czego ty Mi zazdrościsz ? Choroby ? Chcesz ? Weź ją Ode Mnie do SIEBIE . Proszę bardzo .
Bóg zapłać, dobry katoliku , Bez odbioru !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości