Witam wyjeżdżam za parę dni możne w tym tyg. z bratem do Londynu dodam ze bylem już wcześniej parę razy w Anglii. Tak ze mamy NIN oraz konto w banku pracowaliśmy wcześniej jako pikerzy w Sainsberym oraz Somerfildzie, oprócz tego przy wykończeniówkach przeważnie jako pomocnicy, malarze itp. Ja osobiście pracowałem dłuższy czas w agencji mieszkaniowej jako cleaner gold heand przygotowywałem mieszkania po wynajem tak ze wiem o co chodzi oprócz tego kierowałem busem po Anglii dodam ze w Polsce przez 7 lat jeździłem jako kierowca właśnie busa oprócz tego pracowaliśmy w Hiszpani oraz Niemczech. Nie chcemy jechać w ciemno jednak gdyby była mozliwosc pracy od razu zaczeli byśmy szukać mieszkania w okolicach miejsca pracy. Dotychczas mieszkaliśmy w okolicach Londynu jednak teraz chcemy sie przenieść do samej stolicy. Gdyby był ktoś tak uprzejmy kto wie gdzie potrzebują pracowników z naszym doświadczeniem z góry dziękuję za informacje. Jesteśmy solidni, punktualni i zmotywowani do podjęcia pracy.
email:
lobo_20@o2.pl