Uczelinie, gimnazja, przedszkola ...
maargotka
Gastarbeiter

kursy/szkoła angielskiego dla Polaków

Postautor: maargotka » 12 wrz 2011 14:56

Witam,
Chciałabym się Was zapytać czy znacie jakąś szkołe angielskiego w Londynie (lub może ew. w innym mieście) tylko dla Polaków?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 12 wrz 2011 15:40

"Nur fur...." :evil:

olecholech
Gastarbeiter

Postautor: olecholech » 26 paź 2011 11:54

Witam,

TLE oferuje kursy dla Polakow z angielskiego, matematyki, IT oraz NVQ. Wszystkie sa darmowe, sponsorowane przez Rzad Brytyjski dla osob, ktore mieszkaja na terenie Wielkiej Brytanii i maja ukonczone 19 lat.

Po wiecej informacji dzwoncie do mnie: Wiola 07932539074, badz piszcie: community@tletraining.com

babyblue
Gastarbeiter

Re: kursy/szkoła angielskiego dla Polaków

Postautor: babyblue » 26 lis 2011 08:50

maargotka pisze:Witam,
Chciałabym się Was zapytać czy znacie jakąś szkołe angielskiego w Londynie (lub może ew. w innym mieście) tylko dla Polaków?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Witam,
dobrym pomysłem są szkoły, albo instytucje, które prowadzą szkolenia lub kursy przez Internet, wtedy można zaoszczędzić czas, a i miejsce pobytu nie ma znaczenia tu jest jedna z nich, może to rozwiązanie byłoby pomcne:
http://www.translatorkl.pl/index.php?id ... rtykulu=12

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 26 lis 2011 16:16

olecholech pisze:Witam,

TLE oferuje kursy dla Polakow z angielskiego, matematyki, IT oraz NVQ. Wszystkie sa darmowe, sponsorowane przez Rzad Brytyjski dla osob, ktore mieszkaja na terenie Wielkiej Brytanii i maja ukonczone 19 lat.

Po wiecej informacji dzwoncie do mnie: Wiola 07932539074, badz piszcie: community@tletraining.com

TLE bierze kase od rzadu a pracownikom wlasnym oferuje... 6.50 na godzine wiec jakiej JAKOSCI moga byc te kursy skoro wykladowcy (heheheh) pracuja za takie grosze?

eehehehhehehehhe

Zaprosili mnie na interview kiedys, w ogloszeniu nie bylo podanej wyplaty wiec zapytalam ile placa - panienke ktora do mnie dzwonila smiechem chyba zabilam jak mi te 6.50 na godzine wyspiewala i jeszcze jaka ona zadowolona bo wszyscy na takiej stawce zaczynaja... a ja mialam taki ubaw ze malo z krzesla nie spadlam.

Na zadne ich interview oczywiscie nie poszlam, pracujac w zawodzie swoim (IT Training - ECDL, ECDL Advanced, ITQ, MOS, MOS Expert., IITT, BCS itd itp) to £20 na godzine jest najnizsza stawka za jaka bym sie w ogole z lozka zwlekla.....

6.50 heheheheh dobre.....

Buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 06 lut 2012 21:30

TLE - nawet mniej niz 6.50 na godzine placi swoim niewykwalifikowanym "mentors"

http://jobseekers.direct.gov.uk/detailj ... =WWJ/55250

Niezle, zadnych kwalifikacji nie potrzeba zeby innych "uczyc" ha ha ha

Wróć do „Edukacja”