Postautor: czarny81 » 22 sie 2011 18:27
Witam!
Mam problem, a mianowicie wrocilem wlasnie z anglii do polski, ale nie zamknalem w anglii konta, bo zwyczajnie nie wiem jeszcze co mam zamiar zrobic wprzyslzosci, czy wrocic do londynu czy zostac w polsce, wiec stwierdizlem z ekonto moge zostawic. mam na nim nieco powyzej 200f, ale dzis naczytalem sie ze banki wprowadzily oplaty za nieaktywne konta i boje sie ze po jakims czasie zrobi mi sie z 200 debet albo i gorzej, dlatego moje pytanie jest, czy ktos wie cos na temat takowych oplat, po jakim czasie oni je ewentualnie pobieraja i czy jakos o tym daja znac czy robia to 'po cichu' czy jak?:P
czy jezeli konto jest darmowe to nie musze sie przejmowac i moge je zostawic nawet na okres kilku lat (tak zrobilem z kontem w polsce i 4 zlote jak byly tak dalej sa;p)?
mam konto classic w lloyds, bez oplat jakichkolwiek. i kolejne pytanie to czy da sie zamknac takie konto bedac tu w polsce?
za wszelka pomoc beda bardoz wdzieczny:) teraz juz wiem ze trzeba bylo zamknac konto na miejscu i sie nie martwic...