zabek1948 pisze:To widze w dupach wam sie popier****** i to groznie . Przypomnijcie sobie czy kazdy z was byl kurw* taki madry jak mieszkal w polsce ? Zawsze denerwowali mnie tacy ludzie jak by nie szlo napisac np. nie nie masz szans bez jezyka i wybij se to z glowy no ale po co ? Lepiej pokazac kim to sie kur nie jest i zadzierac nosa ;]
Z góry dzieki za pomoc juz wiecej pytan nie mam [piii...] polaczki , z chęcią przymnę krytyke no ale co tam lepiej pokazac kim to sie nie jest.
MarcFloyd dziekuje za rade.
zabek1948 pisze:Witam
Chcemy wyjechac z kraju ja i moja dziewczyna mam 19 lat ona 21. Jestesmy mlodzi bez zadnych nalogow i chcieli bysmy sobie ulozyc zycie za granica . Jak to wszystko najlepiej zorganizowac ? Pieniadze na start znajdziemy . U mnie z jezykiem ciezko bo uczylem sie niemieckiego ona podstawy zna i mysle ze szybko doszla by do stopnia aby sie porozumiec z anglikiem w najprostszych sprawach. Chcemy wyjechac w maju po mojej maturze , ona ma juz to za soba ma skonczone liceum . Czy lepiej isc do agencji pracy - jesli tak to moze cos polecicie ?
Czy bez jezyka z poczatku dostane prace ?
Marzymy o tym aby pracowac razem z poczatku np gdzies na kuchni .
Czy to jest wogole dobry pomysl ?
Prosze o jakies opinie bez glupich docinkow jesli dało by rade
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 21 gości