Wszystko co dotyczy miasta Londyn
missaliciauk
Gastarbeiter

Jak Mezczyzni traktuja kobiety W dNIU kOBIET??

Postautor: missaliciauk » 08 mar 2011 09:24

:evil: Dzisiaj dzien kobiet a ja jestem taka wsciekla. Ubralam sobie szpilki na ta okazje i rura do pracy metrem. A tu co? Prawie cale 40 min, stalam a w moim przedziale siedzieli...tylko mezczyzni!!!!!!!ale jestem wsciekla, szkoda ze nie mial mi kto zrobic fotki bo bym poslala to na calym necie z ich mordami !!!!!!!!!!!!!! :(

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 mar 2011 09:28

:shock: chyba same chcialyscie rownouprawnienia :?:

missaliciauk
Gastarbeiter

Postautor: missaliciauk » 08 mar 2011 09:31

banita pisze::shock: chyba same chcialyscie rownouprawnienia :?:

No, chociazby z okazji Dnia Kobiet, a w UK tez sie obchodzi,

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 mar 2011 09:36

rzucilem pytanie w tlum i co uslyszalem ...

eee... no jest cos takiego (w UK) ale raczej kazdy zapomina na rzecz dnia nalesnika :)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 mar 2011 10:23

Nie myslalam ze sie zgodze z banita ale... sie zgadzam ....

Naparwiajcie samochody, pracujcie w pelnym wymiarze godzin, zakladajcie na codzien spodnie wymagajac od facetow gotowania/pranie itd robiac z nich doormats a raz w roku spodziewajcie sie pie... tulipana.....

:lol: :lol: :lol:

missaliciauk
Gastarbeiter

Postautor: missaliciauk » 08 mar 2011 11:26

StaraBaba pisze:

Nie myslalam ze sie zgodze z banita ale... sie zgadzam ....

Naparwiajcie samochody, pracujcie w pelnym wymiarze godzin, zakladajcie na codzien spodnie wymagajac od facetow gotowania/pranie itd robiac z nich doormats a raz w roku spodziewajcie sie pie... tulipana.....

:lol: :lol: :lol:

Sugerujesz ze kobiety nie zasluguja na szacunek nawet raz w roku??????? chyba nie jestes kobieta skoro sama uwazasz ze nie zaslugujesz na takie traktowanie chociaz w dzien kobiet. nikt tu nie mowi ze kobiety powinny byc traktowane jak ksiezniczki w kazdy dzien, i oczywiste jest ze mezcyzna ciezej pracuje, ale kobieta oprocz pracy ma zajac sie dziecmi , wyprac,wyprasowac, gotowac, sprzatac i jeszcze ladnie wygladac aby jerj mezczyzna nie zwracal uwagi na inne, atrakcyjniejsze. Halo! mowa tutaj o jednym dniu w roku poswieconym dla kobiet!!!!

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 mar 2011 11:40

szkoda ze jego s.w.i.e.t.o.j.e.b.l.i.w.o.s.c. (londynek cenzuruje ten wyraz !!!) pan dyrektor juz opuscil nasze szeregi bo wtedy ten temat nabralby rumiencow :lol: on "wiedzial" do czego sa kobiety :)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 mar 2011 13:45

missaliciauk pisze:Sugerujesz ze kobiety nie zasluguja na szacunek nawet raz w roku??????? chyba nie jestes kobieta skoro sama uwazasz ze nie zaslugujesz na takie traktowanie chociaz w dzien kobiet..... mowa tutaj o jednym dniu w roku poswieconym dla kobiet!!!!

Ermmmmmm - kobiety (i mezczyzni) zasluguja na szacunek 365 dni w roku.
Bez idiotycznych "raz na rok" niby swiat.

Ja tego osobiscie oczekuje - na codzien nie raz w roku.

Ktos kto oczekuje "specjalnego" traktowania raz w roku musi miec strasznie niskie mniemanie o sobie - wspolczuje :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 mar 2011 14:00

o rany przeciez szpilki miala ... :lol:

missaliciauk nastepnym razem zaloz tylko szpilki, zobaczysz ze wszyscy sie podniosa ... w ten lub inny sposob :wink:

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 08 mar 2011 15:20

Powinnaś się cieszyć, że nikt nie odstąpił ci miejsce siedzące bo jak zaczną to robić to będzie oznaczać, że jesteś S T A R A !!!

:evil:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 08 mar 2011 15:31

No coz.... Ja swojej pani daje kwiatek raz w tygodniu, wiec dzisiaj zabieram ja na jakis obiad - zeby ten dzien sie jakos wyroznial. Widze ze rozne sa sposoby swietowania.

StaraBaba a zastanawialas sie kiedys czemu tobie nikt nie chcial dac kwiatka? :lol: :lol: :lol:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 mar 2011 15:43

MarcFloyd pisze:
StaraBaba a zastanawialas sie kiedys czemu tobie nikt nie chcial dac kwiatka? :lol: :lol: :lol:

Nie, nie zastanawialam sie - nie mam powodu sie nad czyms takim zastanawiac. Panowie z mojego otoczenia zachowuja sie poprawnie na codzien, nie tylko od swieta.

Baw sie dobrze ze swoja pania - MC Donalds czy Burger King? :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 08 mar 2011 15:56

Panowie z mojego otoczenia zachowuja sie poprawnie na codzien, nie tylko od swieta

Panowie? A ja myslalem ze ty masz suczke...

MC Donalds czy Burger King

Widze ze polcecasz swoje ulubione? Dziekuje za rade, ale raczej nie skorzystamy. :roll:

missaliciauk
Gastarbeiter

Postautor: missaliciauk » 08 mar 2011 16:08

Do:StaraBaba- jak mówi twój nickname to jesteś widocznie stara i nikt ci już kwiatka nie chce dać, na dodatek jedyne restauracje jakie znasz to mcDonalds i burger king, A MarcFloyd nigdy by nie zabrał swojej kobiety do fast fooda na romantyczna kolacje, To chyba oczywiste,przykro mi ze tak Cie faceci traktują. A wracając do dnia kobiet, to nikt nie ustąpił mi miejsca bo jestem młoda dupa, to fakt :D wiec już mi przeszło. Temat zakonczony . Kto będzie to ciągnął dalej to jest glupppppi.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 mar 2011 18:02

:lol:

Wróć do „GREATER LONDON”