Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
inspektor2
Gastarbeiter

hydraulik

Postautor: inspektor2 » 20 paź 2010 12:00

Witam. Chciałbym zapytać jaka jest szansa żeby znaleźć pracę w zawodzie hyraulika. Od niedawna mieszkam w UK a miejscowości Stoke On Trent. niestety nie mam tutejszych uprawnień wiec napewno jest to przeszkodą. Mam nadzieje że jednak znalazlby sie ktoś kto moglby mi pomoc znalezc prace lub pokierowal co mam zrobic zeby taka otrzymac. Z gory dziekuję

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 20 paź 2010 12:16

Heh, patrz a tydzien temu szukalem polskiego hydraulika :lol:
Z tym ze my raczej potrzebowalibysmy z uprawnieniami bo chodzi o prace budowlane - popodlaczanie kranow, umywalek i takich tam.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 21 paź 2010 14:47

uprawnienia hydrauliczne :shock: WTF? ze co juz se kranu nie moge sam wymienic? bo zeby gniazdko to wiem ze niby trzeba elektryka z papierami ale pierwsze slysze ze hydraulicy musza miec jakies specjalne? moze wam chodzi o to ze przewaznie hydraulicy podlaczaja piece ale wtedy chodzi o uprawnienia gazowe ?
tematy budowlane sa u mnie w robocie walkowane prawie dzien w dzien z racji ze kazdy albo remontowal swoje albo remontuje na sprzedaz i nigdy nie bylo o hydraulikach z uprawnieniami

Wróć do „Praca”