kozbierski pisze:full roboty, moi znajomi zero angielskiego przyjechali 2 tygodnie temu i już pracująna full time
usercostam pisze:Nie wiem jaki kryzys, ja zarabiam 4 razy wiecej niz przed kryzysem.
A Polakom sie nie pomaga i juz.
panJaroslawk pisze:usercostam pisze:Nie wiem jaki kryzys, ja zarabiam 4 razy wiecej niz przed kryzysem.
A Polakom sie nie pomaga i juz.
HMM... mam pytanie wytłumacz dlaczego się nie pomaga? bo tobie nikt nie pomógł? Błędne koło... ja jestem w Londynie 3 rok po pól roku sciągnołem kumpla, siedział ze mną 2 lata zarobił trochę kasy wrócił do polski otworzył sklep i wiesz co jest najlepsze? zatrudnił moją dziewczynę w Polsce :] nic nie straciłem pomagając mu, a wręcz zyskałem... powiem jeszcze, że wszystkim którym miałem możliwość załatwienia pracy co mnie prosili w miarę możliwości pomogłem i nie żałuję. Czyż Polska nie wyglądała by piękniej? ;] NIESTETY POLSKA ZAWIŚĆ NIE BOLI
a co do kryzysu ci co mają pewną pracę to tak kasa im rośnie wraz ze stażem itp. więc kryzysu nie odczuwają, ale jak ktoś przyjedzie w "ciemno" to nie zastanie tu tego co było 4-3 lata temu! W moim przypadku na początku zarabiałem 7F teraz zarabiam 19 i czasami zabieram się na jakieś dodatkowe pracę i jestem zadowolony, dla mnie kryzysu też nie ma! A w skrajnych przypadkach można spotkać ich na ławeczkach VIKTORII z kawałkiem kartonu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 30 gości