Postautor: noisy » 27 lip 2010 22:17
Witam, to jest mój pierwszy raz na tym forum ponieważ postanowiłem poszukać informacji na nurtujący mnie temat.
Miałem w swoim życiu różne przejścia, niestety, wstyd się przyznać ale nie udało mi się ukończyć gimnazjum przez swoją własną głupotę. Potem udało mi się dostać do szkoły muzycznej wieczorowej (nie było żadnych wymagań co do wykształcenia, choć szkoła była państwowa, ponieważ były tam tylko przedmioty muzyczne) jako że zawsze muzyka była moją pasją, szło mi dosyć dobrze ale niestety życiowa sytuacja zmusiła do wyjazdu za granicę i tą szkołę również przerwałem.
Od bardzo dawna myślę o kontynuacji nauki, chociaż tej podstawowej, bo paskudnie czuję się z tym, że skończyłem tylko podstawówkę, co teoretycznie nie świadczy o mnie najlepiej i sprawia mi w życiu trochę problemów. W Polsce są szkoły które nazywają się Centrum Kształcenia Ustawicznego dla dorosłych, gdzie można nadrobić swoje zaległości i zastanawiam się czy jest coś takiego w Londynie?
Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje w tym temacie.
Mam już dosyć marnowania czasu, im dłużej będę z tym zwlekał tym trudniejsze później będzie to do zrealizowania.
Pozdrawiam serdecznie.
P.