Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
jacoo1983
Gastarbeiter

PROSZE KOGOS O POMOC TO BARDZO PILNE!!!

Postautor: jacoo1983 » 17 cze 2010 13:59

Witam wszystkich. Ogolnie wiem ze bedzie mi tutaj trudno i wogole wiem jak wyglada sytulacja ale moze znajdzie sie chociaz jedna jakas normalna osoba. A wiec jak sie pewnie domyslacie chodzi mi o prace, konkretnie szukam kogos kto pomoze mi znalezc w londynie prace moze byc jaka kolwiek. Znalazlem sie w bardzo ciezkiej sytulacji a do tego nie jestem sam, mam 6 miesieczna coreczke chcialbym wyjechac na dluzszy okres ale niestety boje sie tak sam w ciemno. Moze znalazlby sie ktos kto pomoze, bede bardzo wdzieczny i oczywiscie odwdziecze sie za pomoc proponuje jakies 200 funtow z pierwszej wyplaty. Dodam ze moj angielski jest niestety slaby:/ Pracowalem juz w angli w roku 2006-2008 posiadam num insurance oraz konto w banku. Wiem ze wiekszosc polakow ktorzy sa na wyspach maja gdzies reszte i tych co chca wyjechac ale moze znajdzie sie chociaz jedna osoba. Oto kontakt do mnie jacoo1983@wp.pl lub najlepiej telefonicznie 48 530 718 535 pozdrawiam i prosze bez zbednych i glupich uwag.

Wróć do „Praca”