ewazraju pisze:jezeli taki genialny jestes to po co pytasz tutaj?
blondynek pisze:wobec czego - niezawistnie komentujac
jak ktokolwiek ma reklamowac cokolwiek nie wiedzac co????
pomyslow mozesz miec 100 tysiecy
nie ma regulki na reklamowanie
ja moge zareklamowac gowno w masle - ale wiem ze bedzie to gowno i wiem ze w masle
Kordian pisze:Tomek pamiętaj zawsze, że "biznes lubi cisze"...
Wiesz jaka jest najlepiej przyklepana bajera w towarzystwie?
Ta "bajera" to NIC nie mówić, tylko słuchać... i słuchać, i przysłuchiwać sie, co mówią inni;)
Jeżeli szukasz inspiracji albo dobrego pomysłu, to znajdziesz go tylko w swojej głowie, a nie w internetowej rzece gówna, w której każdy chce być ponad każdym..
Kup sobie jakiś normalny alkohol - polecam Jacka Danielsa z pepsi, zapodaj jakąś fajną muze, napij sie w samotności.. i zacznij słuchać SAMego siebie.
otorz moim pomyslem moge sie podzielic z reszta jesli wypali mi:) i chyba dostosuje sie do Twoich zalecen co do Whiskey a dalej to juz pojdzie:) bo jak zauwazylem wiekszosc by cie zjadlo w calosci za to ze mozesz sie zrealizowac- sami nie maja komus nie dadza tym bardziej pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie...
tomaszwojtowicz pisze:tyle tylko ze musze wydac na ulotki lepszej jakosci bo ma to zwiazek artystycznym dekorowaniem pomieszczen i jest generalnie skierowane do waskiej raczej grupy mianowicie musze zawrzec na nich zdjecia wykonanej pracy zeby jakos klientow zachwycic. nie moze byc to "gowno w masle" jak tu juz wczesniej zasugerowal jeden z kolegow(bez urazy) chyba wlasnie przy tym zostane i nadrukuje troche ich i pochodze a nastepnie bede czekac na klienta- wystarczy zeby jeden wpadl a reszta to pojdzie tzw droga pantoflowa czy jakos tak:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 36 gości