O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
izaura26
Gastarbeiter

pomoc dla moich dzieci

Postautor: izaura26 » 19 lip 2009 16:06

jestem bezrobotna mam dwójkę dzieci utrzymujemy sie z alimentow na dzieci nie ma mi kto pomóc moja mama nie żyje a ojciec ma drugą rodzine i mi nie pomaga jestem zadłużona w bankach oraz u komornika nie wystarcza na jedzenie nie mówiąc o rachunkach proszę ludzi o dobrych sercach o pomoc żywnościową odzież oraz srodki czystości dla moich dzieci proszę pomóżcie

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 lip 2009 16:30

Izaura - erm.....

Zakladam ze mieszkasz w Polsce - ja nie wiem jaka w Polsce jest sytuacja samotnych matek z dziecmi ale nie wydaje mi sie zeby na forum "londynek" komukolwiek przelewalo sie do tego stopnia ze bylby w stanie/mialby ochote komukolwiek innemu finansowo pomoc.

Nie piszesz gdzie w Polsce jestes, w jakim wieku/jakiej plci sa dzieci (odziez/buty np - gdyby ktos mogl Ci cos wyslac to niby jak?)

Apeli jak Twoj jest mnostwo, wszedzie na internecie - kazdemu nie da sie pomoc.

I pewna jestem ze jednym z pierwszysch pytan bedzie - jak Cie stac na Internet? I pewnie odpowiesz ze pisalam posta z jakiejs kafejki internetowaj....

Nie pomagam obcym ludziom - pomagam (i to sporo i nie koniecznie w sensie finansowym) osobom ktore znam a i to w miare mozliwosci, chyba jak kazdy. Wspieram finansowo organizacje do ktorych mam zaufanie - niekoniecznie zwiazane z ludzmi zreszta.

Nie nie poradze na Twoja sytuacje i watpie czy ktokolwiek inny poradzi - mysle ze sa organizacje charytatywne ktore zajmuja sie sytuacjami jak Twoja i mysle ze powinnas do nich sie zwrocic o porade.

Tutaj nikt nie jest w stanie zweryfikowac faktow jakie podajesz czy moze raczej jakich nie podajesz wiec szczerze watpie w jakakolwiek mozliwosc pomocy.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009 16:35 przez Emigrantka, łącznie zmieniany 1 raz.

izaura26
Gastarbeiter

pomoc dla moich dzieci

Postautor: izaura26 » 19 lip 2009 16:31

jestem zarejstrowana w urzędzie pracy bez prawa do zasilku ale teraz 30 lipca mam wizyte i podejmę prace społeczną użyteczną jest nie wiele bo 280 zł miesiecznie ale dla mnie jest bardzo dużo tylko niewiem co zronie z dziecmi bo nie ma z kim ich zostawic mam straszne dlugi za wcześniejsze mieszkanie musze spłacić 15 tysięcy mieszkałam w tym mieszkaniu z mamą gdy mama zmarła nie miałam z czego płacić bo to było duże mieszkanie 60 metrów i 600 zł czynszu+ światło i gaz i była sprawa w sądzie i dostałam mieszkanie sodjalne w którym mieszkam z dwójką moich dzieci wczesniej za nim zaszłam w ciąże z druhim dzieckiem pracowałam i wziełam meble na raty i pożyczki i jak zaszłam w ciaże to miałam zagrożenie i leżałam troche w szpitalu i nie mogłam pracować i nie miałam z czego płacic tego wszystkiego i teraz ścigają mnie windykatorzy z banków i mam 3 komorników wiem ze byłam głupia i nieodpowiedzialna ale chciałam zeby dzieci cośmiały ojciec dzieci wcześniej z nami mieszkał on pracuje tylko dorywczo ale zaczął być nie odpowiedzialny nie przychodził na noce i pił i mnie bił to go wyrzuciłam przychodzi do dzieci i czasami im cośkupi ale to rzadko i tyle w tym mieszkaniu obecnym też już mam troche dlugu za mieszkanie i mam duze rachunki za prąd poniewaz ma bolier na prąd z mopru też mam całe nic 95 zł okresowki pani socjalna powiedziała ze nie mają piniążków muszą trzymac na większe zasiłki i węgiel na zimę a wie jaka jest u mnie cieżka sytuacja ale pijaki mają dużo pomocy twierdzą ze to jest choroba jestem naprawde w strasznym dołu proszę więc ludzi o pomoc dla mnie każdy grosz sie liczy żeby było na chleb i masło nie mówie już o obiedzie moje dzieci rzadko jedzą cościepłego biore 780 zł alimentów razem z rodzinnym i niewiem czy mam kupić jedzenie czy zapłacić rachunki i tak nie starczy tyle co ja mam dlugow jeszcze raz proszę nie rządam pomóżcie jeżeli możecie

kama15
Emigrant

Postautor: kama15 » 19 lip 2009 19:31

Hmm, moze bede cyniczna, jak dlugo i czesto bedziesz copy-paste po forach robila? Co najmniej od poczatku tego roku rozsylasz ten sam tekst. moze wypadaloby wreszcie samemu wziac sie do pracy, zamiast liczyc na naiwnych...
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q= ... arch&meta=

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 19 lip 2009 19:43

kama15 piatka ci sie nalezy , do pracy iza i trzymaj nogi skrzyzowane :x

nielus
Gastarbeiter

Postautor: nielus » 19 lip 2009 21:07

hmmm....dziwne to wszystko, niewiadomo co myslec....zastanawia mnie tylko jedno- jezeli jest tak ciezko materialnie, to stac Pania na komputer i internet w mieszkaniu socjalnym??

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 19 lip 2009 21:39

To jest nastepny scam tak jak wspaniala akcja motocyklistow na rzecz lisy co jej za fotki zaplacili i fundusze zbieraja being wise do not mean i am hartless !!przepraszam BJ HEARTLESS
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009 22:20 przez 71jkc, łącznie zmieniany 1 raz.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 lip 2009 21:57

heartless....

:lol:

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 20 lip 2009 02:15

HEARTLESS prosta sprawa gosiuwa sciemnia pewnie cyganka forsy chce a naiwniacy si elapia # ale to lepsze niz zebranie pod harodsem

BJ NIE ZALEZY JAK DLUGO TU JESTEM dysleksja jest jak zboczenie 8) z tym trzeba zyc cip***

Wróć do „Hyde Park”