Postautor: Emigrantka » 19 lip 2009 16:30
Izaura - erm.....
Zakladam ze mieszkasz w Polsce - ja nie wiem jaka w Polsce jest sytuacja samotnych matek z dziecmi ale nie wydaje mi sie zeby na forum "londynek" komukolwiek przelewalo sie do tego stopnia ze bylby w stanie/mialby ochote komukolwiek innemu finansowo pomoc.
Nie piszesz gdzie w Polsce jestes, w jakim wieku/jakiej plci sa dzieci (odziez/buty np - gdyby ktos mogl Ci cos wyslac to niby jak?)
Apeli jak Twoj jest mnostwo, wszedzie na internecie - kazdemu nie da sie pomoc.
I pewna jestem ze jednym z pierwszysch pytan bedzie - jak Cie stac na Internet? I pewnie odpowiesz ze pisalam posta z jakiejs kafejki internetowaj....
Nie pomagam obcym ludziom - pomagam (i to sporo i nie koniecznie w sensie finansowym) osobom ktore znam a i to w miare mozliwosci, chyba jak kazdy. Wspieram finansowo organizacje do ktorych mam zaufanie - niekoniecznie zwiazane z ludzmi zreszta.
Nie nie poradze na Twoja sytuacje i watpie czy ktokolwiek inny poradzi - mysle ze sa organizacje charytatywne ktore zajmuja sie sytuacjami jak Twoja i mysle ze powinnas do nich sie zwrocic o porade.
Tutaj nikt nie jest w stanie zweryfikowac faktow jakie podajesz czy moze raczej jakich nie podajesz wiec szczerze watpie w jakakolwiek mozliwosc pomocy.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009 16:35 przez
Emigrantka, łącznie zmieniany 1 raz.