Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
wiolka8
Gastarbeiter

Praca, a kryzys

Postautor: wiolka8 » 03 gru 2008 20:45

Czesc wszystkim :wink:
chcialam sie dowiedziec czy ma ktos jakies namiary na prace w fabrykach albo magazyanch lub cos podobnego na nocki albo i dniowki ?? :?: !! Siedze w domu juz prawie 2 tyg i trudno jest co kolwiek znalesc przez ten caly kryzys... Pracowalam osttanio w Extramenie ale niema tam teraz pracy bo ich klient zbankrutowal i zwolnili w sumie z 3 fabryk 3i pol tys ludzi maskara... mieszkam w okolicach Greenfordu i ciezko jest tutaj cos znalesc a moj jezyk powiedzialabym ze jest lepszy niz podst.gdybym miala sie dogadac o prace poradzilabym sobie..
Jesli macie cos to odpiszcie. z góry dzięki.

JORDIN17
Emigrant

Postautor: JORDIN17 » 04 gru 2008 11:53

hej,jezeli znasz dobrze angielski to dlaczego nie poszukasz jakies stalej pracy,nie koniecznie w fabrykach,fabryki sa dla tych ktorzy nie umieja sie zbytnio dogadac.co powiesz np o pracy w sklepie?jak tesco czy sainsburys,m&s itp.Ja zlozylam aplikacje w srode ,poszlam na rozowe w poniedzialek,wszystko poszlo ok i juz zaproponowali mi prace tego samego dnia.Powodzenia :D

wiolka8
Gastarbeiter

Postautor: wiolka8 » 04 gru 2008 11:59

o kurcze to niezle, fajnie masz :)...
dzisiaj chce wyslac cv wlasnie do tesco i do tych dwóch tez wysle zobaczymy czy mi odpowiedza :)pozdrawiam

Wróć do „Praca”