Postautor: user759614 » 12 lis 2008 16:23
Witam.Ostatnio śmigałem po necie i znalazle stronke gdzie mozna dostac darmowe konsole,telefony i mp3.zaczelem to 2 dni temu i juz mam 2 kredyty.To proste trzeba sie zarejestrowac np. z mojego konta oto link
link usuniety
z tej oto strony rejesrtujac sie czyli zakladasz nowe konto dostajesz w ten sposob jeden kredyt bez zadnych opłat to jest najlepszy sposob na zdobycie jakiegos fona czy xboxa360 wchodzcie na moje konto tworzcie konta i wysylajcie innym linki do sojego konta i ktos znowu sie zarejestruje z waszego i bedziecie juz mieli 2 kredyty bo jeden z tego ze zarejestrowaliscie sie z mojego konta a drugi z tego ze druga osoba tez sie zarejestrowala tylko ze z waszego konta i tak dalej i uzbieracie sobie sporo kredytow zupelnie za darmo nie wykupujac jakis tam reklam na xpango to proste polecam.Na czym to polega i dlaczego za darmo??Otóż to... Oni zarabiają ogromne pieniądze, na samej reklamie ich partnerów. Partnerzy płacą im za promowanie ich na stronie Xpango, ponieważ Xpango przekierowuje bezpośrednio do nich potencjalnych klientów. Spisują z nimi umowę dotyczącą czasu reklamowego oraz jego warunków. Jest to efektowna reklama - przejrzysta, brak bądź niewielka ilość konkurencji, duża liczba odwiedzających Xpango a co za tym idzie - reklama jest skuteczna. Zapewne dochodzi też zapłata za reklamę produktów (mam na myśli prezenty) od firm, które są ich producentami. Posiadają także swój własny sklep internetowy na stronie (pendrive'y, karty pre-paid, pakiety Clix itp.). Więc niewątpliwie posiadają z tego spore pieniądze, tak że stać ich na zafundowanie prezentów oraz na własny (zapewne spory) zarobek.Naprawde polecam bo nic w sumie nie kosztuje tylko troche czasu.Pozdrawiam
PS: Jak juz napsialem wyzej to program ten polega na polecaniu znajomym,wiec podam swojego linka.Za to ze wy sie zarejestrujecie z mojego linka ja dostane 1 kredyt ale tak samo wy dostaniecie jeden.Dzieki z gory oto link: link usuniety
PS2:Ja sobie wzielem na poczatek trial 14 dniowy od love film.com po 14 dni rezygnujesz i nic nie placisz a kredyt dostajesz,tak samo jak masz konto w HSBC i zalozysz sobie konto oszczednosciowe za darmo tez dostajeszz kredyty w tym przypadku dwa.Naprawde warto sie pobawic.Pozdrawiam
Linki usuwam, reszte zostawiam ku przestrodze uzytkownikow przed podobnymi 'zlotymi interesami'.
AnkaMak